/i/Tespit

  1. 1.
    +2014 -255
    Bir akşam da istanbul'da Park Otel'de müşteriler arasında bulunan bir subayın dokuz on yaşlarında oğlu gözlerini dikmiş hep Atatürk'e bakıyordu. Atatürk'ün dikkatini çeken bu dirençli bakışlar. Çağırarak çocuğu yanına bir soru sorucak:

    -Büyüyünce ne olacaksın?

    -Atatürk olacağım!

    Bu sözün ödülü, Atatürk'ün yelek cebinden çıkarıp verdiği platin saat...

    "-Büyüyünce kullanırsın.

    Bu güzel hikayeden sonra başlıyorum

    Atatürk Türkiyenin daha güzel bir ülke olması için var gücüyle çalışıyordu (eğitim, ekonomi bağımsızlık vb) çocuğu olsaydı belki onunla ilgilenemezdi ama asıl sebep bu değildi tabi ki Atatürk çocukları çok severdi ama ülkenin geleceğini düşündüğü için çocuk yapmadı ! Öldükten sonra bu millet onu Atatürkün çocuğu diye yucelticekdi ama belki o babası gibi olmıycaktı bunu kötüye kullanbilirdi Atam bu riski almadı ve Ülkesini seçti şimdi bakın rtenin oğluna Amerika da unide okudu gemi sektorune girdi (rtenin deyimiyle gemicik) Bilal oğlan ne güzel büyüyor şimdi öyle yakında milletvekili bile olur.

    SEN NE BÜYÜKSÜN BE ATAM SIRF DEVLETiNiN iSTiKBALi iÇiN BABA OLMAMAYI SEÇTiN NE MUTLU TÜRKÜM DiYENE!

    edit1 züt kılları(çomar) yavas yavaş geliyor.

    edit2 Amacım trende girmek değildir herkes bunu söylüyor ayrıca burası birşeyleri yazıp paylaşmak için var lutfen prim demeyin. ATATÜRK le ilgili birşey yazmak saygı duymak prim değil en az askerlik kadar güzel bir şeydir.
    ···
   tümünü göster