/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +13
    Hepiniz beni şu şarkıdan hatırlıyorsunuz
    ...
    gürbüz tam bir canavar tüm sınıf ondan korkar kapıda görünür görünmez saklanır kekstralar. nazlı okul birincisi kekstra tek eğlencesi, kekstrasını tam yerken gürbüz yanına geldi nazlı kafayı kullandı kekstrayı ters çevirdi jölesi altta kalınca gürbüz onu kek sandı gürbüz gittiği anda kek yine kekstra oldu nazlı jölenin kremanın tadına yine doydua aaa aaaaaa kek değil kekstra.
    ...

    şimdi üç beş yavşak gelip benim videomu çekip reklam yapmış bu muallakler yüzünden adım canavar gürbüz'e çıktı. halbuki o gün midemde ciddi bir sıkıntı vardı ve acilen jöleli bir şeyler yemem gerekiyordu. cebimde de param yoktu amk. şu an o nazlı huursu yüzünden migren krizleri geçiriyorum, yakında ülser olacakmışım amk doktor dedi.

    ortamlarda taşak oğlanı oldum amk 8 yıl geçti daha halen dalga geçiyorlar. kekstra gördüğümde ters çevirip kahkaha atıyorlar. yakında baba olacam gören kızının adını nazlı koysana diyor. videomu çekip televizyona koyan huur çocukları yüzünden sokağa çıkmaya utanıyorum amk.

    onurumu kurtarmak için gidecem o nazlı denen huuryu bir güzel gibecem. nişanlanmış şu anda dıbına kodumun kevaşesi hayattan memnun tabi benim hayatım gibilmiş mi gibilmemiş mi hiç önemi yok demi.

    bu nazlı denilen huurnun adresini bilen varsa söylesin. yetti artık amk.
    ···
   tümünü göster