/i/Yardım

  1. 1.
    +1 -1
    Beyler, olayı anlatan bir şikayet yazısı yazmıştım. Bu yazıyı buraya aynen kopyala-yapıştır yapacağım. Telpada görevli olan, çalışan, ya da bu işlerden anlayan bir arkadaşımız varsa nasıl bir yol izlemem gerektiğini, nereyle iletişim kurmamı söylerse sevinirim.
    Ayrıca, sizin de Telpa servisi hakkında başınıza gelen anılarınız varsa yazarsanız memnun olurum.

    General Mobile Elite cihazımı 8.8.2016 tarihinde teknik servise yollamak için Ordu Bayiisine teslim ettim. Cihazımın kendi kendini sürekli olarak kendini yeniden başlatma sorunu vardı. Bunun yanında şarj süresinin de az dayandığını ifade ederek şikayet kısmına bu sorunun giderilmesini belirttim.
    Daha sonra cihazımın garanti süresi bittiği için benden 135 TL ücret talep ettiler. Ücreti bana verilen hesap numarasına havale ettim. Birkaç gün sonra cihazımın ekranının kırık-çatlak olduğu bana bildirilerek 350 TL daha ek ücret talep ettiler (ekranın sol üst köşesinde 0.5cmlik çatlak mevcuttu) Bu bildirim üzerine Telpa Teknik Servisini arayarak cihazımın ekranının çalıştığını, bu konuda herhangi bir şikayetim olmadığını ve kendilerine yollarken bu durumumdan şikayetçi olmadığım için belirtmediğimi söyledim.
    Cihaz iç ekranında kırık olduğu için bana ekranı geri monte edemeyeceklerini, ekran değişiminin zorunlu olduğunu söylediler. Talep edilen fiyatın toplamda 485 TL olması nedeniyle cihazımın ve yolladığım paranın aidesini istedim. Cihaz iadesi Ordu Bayiisine, verdiğim ücret ise banka hesabımıza yapıldı.

    Bugün, cihazımı bayiiden almak için gittiğimde cihazımın konuşma hoparlöründe bir parça ekgib olduğunu fark ettim. Birkaç saat sonra Ordu Bayiisine geri gelerek telefonun şarj alıp almadığının kontrolününün yapılmasını istedim. Birkaç dakika sonra Bayiinizdeki kişi yanıma gelerek cihazın şarj almadığını söyledi.

    Bende hoparlörün içindeki parçanın olmadığını belirttim. Yetkili kişi cihazı kontrol ederek bunu doğrulayıp, bir parça takılmamış dedi.
    Cihazımın bataryasının olup olmadığından şüphelenerek yetkilinize durumu izah etmeye çalıştım. Ancak, yetkili kişiniz \\\"bana mı söylüyorsun bunu? Ben burada cihazın içini açıp parça almıyorum\\\" diyerek ters bir tavır aldı. Ben de başka muhatap bulamadığımı, yetkili servis olduğu için kendisine anlattığımı söyledim. Önüme teknik servisten gelen kağıdı koyarak, \\\"Al, burada telefon numarası vs herşey yazıyor, ara konuş\\\" dediler.

    Şimdi, sormak istiyorum.
    1-Cihazım serviste olduğu vakit, müşteri temsilcinizle telefonda konuşma yaparken bana telefonumu kullanamayacağımı, dilersem eğer başka kampanyalardan yararlanarak telefon alabileceğimi söyledi. Böyle bir durumda sizce ben yeniden sizin telefonunuzu alır mıyım?
    2- Telefonu size yolladığımda, \\\"nasıl olsa telefon kullanılamaz\\\" deyip içinden parça almak hırsızlık, adilik, şerefsizlik değil midir?
    3- Ordu Bayiiniz benim nu sorunumla ilgilenmiyor, konuşurken doğru düzgün yüzüme dahi bakmıyordu. Telpa Bayiilerinin müşterilerinin sorunuyla ilgilenmesi, bu sorunun giderilmesinde müşteriye yol gösterici olması gerekmez mi?
    4- Benim bu sorunumu kim, nasıl çözecek?

    Cihazımın bütün parçalarının ekgibsiz ve çalışır olarak takılıp yollanmasını istiyorum!
    ···
   tümünü göster