/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +57 -2
    benim 3 yaşında bir kız kardeşim var beyler, kendisi otistik. ama öyle otistik dediğimde aklınıza özürlü bir şey gelmesin, sadece konuşamıyor ama çok zeki, resmen büyümüş de küçülmüş. çok güzel bir de, büyüyünce çok can yakar:") neyse, konuya geçelim. bugün bize bırakıp gitmişler bunu, benim de haberim yok amk bilsem hayvan gibi uyumam. işte kalktığımda küçük erkek kardeşim(12 yaşında, bizden ayrı yaşıyor ama tatile geldiğimiz için o da burada) bana dedi işte abi buna ilaç verdim kaç doz verelim. ben de gösterdim, 0.25 verilecek falan diye. olum yeni uyanmışım zaten bir gib anlamıyorum gösterdim falan, hani ilaç da risperdal amk boru değil.

    işte akşam oldu annemler geldi merhaba merhaba falan. çocuk çok halsizdi o gün, normalde çok hareketli olurdu ama. bir de onun evvelsi günü muğladan fethiyeye gitmiştik, ölüdenize. ondan yorgun sanmıştım ben bir şey demedim. baya ceset gibiydi ama benim de aklıma gelmedi ilaç aq uyku sersemiyken söylediler bana zaten. anneannem dedi işte acaba ilaçtan mı falan sonra erkek kardeşime sordular kaç doz verdin diye falan amk çocuk gitmiş 2.5 doz vermiş. 0.25 veriyoruz biz, 2.5 ne amk? bir de orada bir kız vardı, anneannemin yeni kocasının akrabası; o da 1 doz vermiş. hemen hastaneye gittik falan hemen acile girdik. doktorlar ilgilendi falan çok ağladı ama beyler, içim parçalandı. olay 2 saat önce oldu ama hala düşündükçe ağlıyorum. çünkü felç etme etkisi bile var beyler, çok korkuyorum bir şey olacak diye. ya düşünün amk, 3 yaşında, daha konuşamıyor bile. minik bir prenses o amk. daha hayatını yaşamadı bile, biz yaşadık 20 yıl, o 10 yıl bile yaşamadı. prim diyen olur belki ama onların canı sağ olsun, duanızı ekgib etmeyin beyler.

    özet: 3 yaşındaki kardeşime 3.5 doz risperdal vermişler, kardeşim şu an ölü gibi ve yatış verdiler. dua edin amk, kurtulsun.

    30 ağustos/9:57 editi: beyler kardeşim şu an iyiymiş babam fotoğrafını falan attı. 1 gün sonra çıkacaklar hastaneden doktor hayati tehlike geçti falan demiş çok mutluyum amk allah kimseyi böyle şeylerle sınamasın.

    12:44 editi: ulan benim kanımdan olan çocuğu değil de şu anneannemin sonradan bulduğu huur çocuğunun(üvey olduğu için değil adam cidden huur çocuğu sürekli yalan söylüyor) kanından olan kızı ziyarete getiriyorlar ya; bunlar cidden şeref yoksunu insanlar aq kız bir de yalan söyledi ilaç vermedim falan diye sonra ortaya çıktı foyası. beyler insanın cidden sinirlerini bozuyorlar amk.

    1 eylül 00:37 editi: beyler kusura bakmayın bildiremedim size ama kardeşim taburcu edildi, çıktı hastaneden. şu an çok iyi, koşuyor eğleniyor. hatta bugün onu denize zütürdük yüzdü kumla falan oynadı hatta bana kum attı amk gözüme kaçtı hala acıyor huur çocuğu kum parçası.
    ···
   tümünü göster