/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +11 -5
    Öncelikle Hepinizin Bildiği GiBi

    -cinler, dumansız öz ateşten yaratılan varlıklardır. Tıpkı insanlar gibi erkekleri ve dişileri vardır. Erkek cinlere 'hubs' ,dişilerede 'habais' denir. Dişi cinlerin kullanmayı en çok sevdikleri isim ise 'havva' dır. Erkek cinlerin ise 'muzaffer' dir.

    -ZUZULA CiN KABiLESi

    Bu kabilede 1 tane bile erkek cin yoktur. Hepsi dişi cinlerdir oluşmuştur.
    Acıma merhamet vb. Duyguları yoktur. insanlara musallat olduklarında %60'ın üstünde ölümle sonuçlanır.

    -MÜSFER

    Çoğul adı müsferiş olan bu cin türü genel olarak tarlalar gibi kırsal ve incir ağaçlarında yaşarlar. Boyları 140CM olan müsferler genelde iyi karakterlidir.Çok hızlı şekil değiştirebilir ve uzun süre o büründüğü şekilde kalabilirler. insanların en fazla seslerini duyabildiği bu cinler hayvan ve insan sesini kullanarak bu boyutta seslerini duyurabilirler.Öyle ki bir gece kapınızın önünde yada çevrenizde konuşan insanlar duyabilir yada hayvan seslerini sezebilirsiniz. Baktığınızda göremediğiniz o noktada halen seslerini duymanız mümkün. insanlardan rahatsızlık duymazlar ve olağan üstü bir durum yoksa zararda vermezler. incir ağaçlarını yaklaştığınızda destur çekmeniz daha hayırlı olur. Müsferler hümanist cin türlerindendir.

    -DEMON

    Aslen ingilizce şeytanlar anldıbına gelse de bu ırka ait belirli bir isim yoktur, bunun en büyük sebebi demonlar. insanlara kendilerini tanrı olarak göstermeleridir, spritualist,satanizm vb,dinler de hala daha bu inanışa hakimdir. Demon davetlere kolay gelir ve kibardır ama istediklerini karşı çıkarsanız zie cephe alabilir,en büyük kozu ikna gücüdür, isterse sizi görüntüler ve seslere kandırabilirler. Asla hadim olmazlar...

    NOT:BEKLEDiĞiM iLGi GELiRSE SERi OLARAK DEVAM EDiCEM SAYGILAR..

    EDiT:iLGi GELiRSE

    -GÜÇLÜ BiR CiN MUSALLATINDA NELER YAŞARSINIZ

    -KAFiR CiNLERiN SEVDiĞi VE SEVMEDiĞi BAZI ŞEYLER.

    -HZ. SÜLEYMAN OLAYI

    VE BiRSÜRÜ ŞEY YAZACAĞIM ARAŞTIRDIKLARIMI SiZLE PAYLAŞICAM.
    ···
   tümünü göster