1. 1.
    +201 -19
    Beyler yakında eski bir arkadaşın yanına uğrayacam kendisi ustadır bilgisayar işinde.

    Ekşi, Uludağ sözlük, çağrı gibi inci sözlükte sevilmeyen bütün bu tip sayfa ve sözlükleri buraya girin 6 ay içinde bunlar tarihten silinecek adları hatırlamayacak. Siz yapacağım şeyi boşverin inci sözlüğün yaptığını bilecek herkes kafanızı yormayın.

    Zuhal topal ve show tvnin ihbar hattı bunlar içinde güzel fikirlerim var. Onlara da tarihi bir ayar vericez. Merak etmeyin. Siz tez alın sadece bu burda dursun beni unutmayın nickimi zaten ekleyecem oraya. Görürsünüz o zaman madem inci ruhu öldü diyonuz bizde geri kaldırırız.

    Beyler şuku atın görsün herkes bir gece içerisinde sosyal medya üzerinde ki büyük sayfalar sözlükler platformlar hepsi inci giber adı altında hizmet vermeye başlıcak başlarına o gün geldiğinde seçilmiş kişiler geçirilecek.

    Zuhal topal ve show tv ise yasal ve para olarak çok güçlü onlara sadece herkesin göreceği bir şey yapıcaz.

    Beyler böyle olmayacak şukuda atın herkes görsün.

    Beyler burayı boşverin aklımda daha dehşet şeyler var serkan mark Zuckerberg gibi zengin bile ederim. Var mısınız buna? Profilime girin ve Serkan bı fikir sana adlı başlığa tıklayın inciyi sadece ben değil tüm hepimiz yükseltecez bi fikrim var ve destek alırsam inci dünya çapında olucak

    iyi beyler madem sadece bunu istiyonuz altı ay içinde heryeri sallarız.
    ···
   tümünü göster