/i/Müzik

Müzik, ancak hissedebiliyorsan gerçektir
  1. 1.
    +56 -34
    1. Dinleyici Türü
    En sevdiğiniz Rapçi Hidra mı ? Beyaz Diş ve Beddua çok mu sağlam ? idolünüz Tankurt Manas mı ? Size göre Tankurt Rota'yı ve Stallker'ı gibti mi ? Tankurt Manas Türkiyenin en iyi Flex atan kişisi mi ?

    Sürpriz ! Rapten bir gibim anlamayan bir huur çocuğusun. En kısa zamanda Rap dinlemeyi bırak gibtir ol git pop dinle. Utanıyorum bu tiplemeye mensup insanlardan. Yaş ortalaması 11 - 13.

    2. Dinleyici Türü

    Hayat sizin için karı kız meselesinden mi ibaret ? Taladro, Sancak, Canfeza size göre Rap'in üstadı mı ?

    Müjde ! Melankolik bir bin kurususun. Tamam isyanınız var da bu yolla şu boynuzlu Rapçilere prim vermeyin. Az ötede üstadlar var onları dinleyin. Neşet Ertaş, Müslüm Gürses, Ferdi Tayfur falan dinleyin arabeskin üstadıdır bu adamlar.

    3. Dinleyici Türü

    Sefalet vs Olympos sana göre en sağlam dissleşme mi ? Canka'yı tanıyor musun ? Şehinşah'tan Joker'e, Beta'dan No.1'e tüm adam gibi Rapçileri dinliyor musun ? Üsttekiler gibi değil misin ?

    Tebrikler ! Adamsın amk bu yoldan sapma

    ilk iki tiplemeyi gördüğünüz yerde ağzına balgam atmanız rica olunur.

    ÖNEMLi VE ZORUNLU EDiT : YA OLUM gib KIRIĞI MISINIZ iKiDE BiR CEZA, FUCHS, SAGOPA, FUAT LAFLARI GELiYOR BU ADAMLAR ZATEN ÜSTAD HANGi SINIFTAN OLACAKLARINI AZ ÇOK SiZ TAHMiN EDiN AMK

    ÖNEMLi VE ZORUNLU EDiT 2 : CONTRA YOK ÇÜGÜ CEGID YOK ÇÜGÜ ALLAME YOK ÇÜGÜ huur ÇOCU BÜTÜN UNDERGROUND CAMiASINI YAZAMAM YA BEN BURAYA ÖRNEK VERMiŞiM BiRKAÇ TANE ONA GÖRE SEN KARAR VER HANGi SINIFTAN OLDUĞUNA
    ···
   tümünü göster