/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +2 -1
    40 yaşında olmak istiyorum mesela, sabah good morningli pijamalarımla uyanıp, yürürken sarkık memelerini dizleriyle sektiren mature karımın hazırladığı şahane kahvaltıya bi bahane bulup direk durağa koşmak istiyorum.Çünkü otobüsüm orda, şaban abiler, murat,mevlüt orda.Çekmişler iki tane ivecoyu ortaya bi masa üstünde peynir simit çay var.Şaban abi uzak gözlüğünü burnunun ucuna kadar indirmiş hem gazatesini okuyup hemde 3 aydır bitmeyen çankırı-korgun yolundan dolayı devlete sövmekle meşgul.

    Muratın kolunda ankaradan orjinal diye aldığı çakma tesbihi, elinde samsung galaxy j serisi akıllı telefonu meetme de gördüğü dul bayanlara yazılıyor, yada evli yada teen, midget,bbw..

    Mevlütün elinde Şaban abinin gazateden kalma iddaa eki, benim geldiğimi görünce kaldırıyor meymenetsiz ama samimi suratını ve soruyor masumca:Gardaş atletik bilboğa üst olur mu la ? Şaban abi Mevlüte bakıp tövbe estağfurullah diyip ana avrat sövüyor.

    Ve nihayet saat 8.30 oluyor açıyorum benim makinanın kapıları kıpss tısss içerisi yanıyor gavur amı gibi ama umrumda değil hatta bilerek güneşin altına çekiyorum arabayı kapatıyorum camları da saatin 9 olmasını bekleyen bayanlar sıcaktan atıyor üstünde ne varsa, içerisi lefkoşa ortam nihayet saat 9 oluyor oturuyorum yaylı koltuğuma önce yarısı yeşil sedefle kaplanmış direksiyonumu okşuyorum güzelce sonra vitesimi okşuyorum ama abartmadan laf çıkıyor sonra. Bi bakıyorum saat tam 9 yalandan bir iki dat dat yapıyorum etrafta binmemiş varsa diye, varsa eğer bi 200 metre koşturuyorum peşimden sonra acıyıp duruyorum, tıpss kıpss diye açıyorum ön kapıyı ayar vermek için, ulan ismet usain bolt gibisin be ahahah diyerek bi adana vitesi yapıyorum makina torktan ben ayar vermenin mutluluğundan böğürüyoruz kızlar bi vitese bakıyor bi bana bakıyor ve dudaklarını ıssırıp parmaklarında ki yüzüklerini saklayıp saçlarıyla oynuyorlar...

    çok mu şey istiyorum be ?
    ···
   tümünü göster