1. 1.
    +53 -1
    Beyler beni bileniniz vardır belki, arada hikaye yazıyorum sağolsunlar panpalarımız ilgi gösteriyor, yazılarımı takdir ediyorsunuz.

    Ama her ne kadar hem yazım tarzı olsun hem de anlatılan konu ve konunun işlenişi olsun kaliteli yazılar yazdığımı düşünsem de mod seçimleri tarafından ilgi görmüyorum. Konu benim ilgi görmem değil. Kaliteli yazılar arada kaynayıp gidiyor, incisözlüğe girdiğimizde ana sayfada sağ tarafta züt resimleri ve saçma başlıklarla karşılaşıyoruz. Mod seçimi önemli değil ama canımı sıkan bir olay yaşadım. Geçen günlerde yazdığım ev sahibemiz ile yaşadıklarım ve korkunç olaylar başlıklı yazım mod seçimlerine girdikten 5 dakika sonra mod seçimlerinden kaldırıldı. Çünkü başlık cinsel içerikli hikaye başlığı gibiydi ama olay tamamen korku, ve gizem hikayesiydi. Bu yüzden seçen mod geri kaldırdı yazımı.

    Ben de modlar sadece" kuzenimi, dayımı gibtim" başlıkları ya da "gibimi lağım faresi ısırdı zütüme karpuz kabuğu kaçtı" başlıklarını seçtiğini farkettiğimden bugun kendi kendime bir deney yapmak istedim. Hiç tarzım olmayan türden baldız hikayesi yazmaya başladım baldızımın tuzağına düştüm anlatıyorum

    Beklediğimden daha kısa sürede mod seçimlerine girdim. Sadece 3 entry girdiğim ve 3 şuku 10 çügü alan başlığım açıldıktan 5 dakika sonra modlar tarafından seçildi ve sağ tarafta görünmeye başladı.

    inci sözlüğü durumu budur beyler. Biz ne kadar sözlük içerik olarak zenginleşiyor, sözlük yazarları kültürlü kimselerden oluşmaya başlıyor diye düşünsek de durum bu. inci sözlük bu zihniyetli yazarlara alışık tamam ama yetkililer böyle olmamalı.

    inci sözlük türkiyenin reddit'i olabilecek kapasiteye sahipken ergenlerin yönettiği herhangi bir facebook mizah grubu seviyesinden öteye gidemiyor. Çok yazık.

    Ben böyle anlayışa tükürürüm!
    https://www.youtube.com/watch?v=n-HA0z-D0vg
    ···
   tümünü göster