/i/Tespit

  1. 1.
    +1
    1- Kız gibenler. Ne kadar gerçekçi olursa olsun çüküyü basın geçin. Daha kızın yüzüne bakacak cesareti olmayan pekekentler elleri gibinde hikaye yazıyolar amk.

    2- Ayar verenler. Sosyal hayatta ayar verdiğini idda edenlerin hiçbirine inanmayın basın eksiyi geçin. internette ayar verenler %50 doğru olabilir ama sevgilisine ayar verenlere de asla inanmayın basın ekisiyi.

    3- Ona buna yardım eden sevgi pıtırcıkları. %90 yalandır Yok dedeye yardım ettim yok çocuğa yardım ettim bilmem ne. BAS EKSiYi GEÇ. sana kim yardım etsin şizofren huur çocuğu?

    4- Uzun boyluyum sarışınım beyaz tenliyim kızlar bana hastacılar. La bi gibtirin gidin bi bitmediniz amk. EKSi

    5- Sokak Bruce Leeleri. Bu dıbınakoduklarım hiç dayak yemezler kas yığını olduğunu idda ederler 10larca dövüş sanatında ustadırlar. Yaramı yeyin yan gözle baksalar ayakları zütüne vura vura kaçacak tipler bunlar. EKSi

    6- Efsane aşk hikayesi olanlar. Bu binler de lisede bir kızı gözüne kestirirler loserdırlar, ama kızı kendine aşık etmeyi başarırlar. Sakin ol ve çek elini ordan kodumun hayalperest 2k lısı Ünili versiyonları da vardır ama anlatıcı 2klıdır. EKSi

    Dediğim gibi bu ipneleri görürseniz etrafta eksileyin ve başlığı terkedin. Nikini aklınızda tutun gördüğünüz yerde eksileyin dışlayın pekekentleri.
    ···
   tümünü göster