1. 26.
    +13
    Nüfus azlığıyla teknoloji gelişeceğini sanan arkadaş Çin'e baksın teknoloji konusunda ilk 5 te ancak nüfus ta da 1. Nüfus her daim gereklidir.
    ···
    1. 1.
      0
      ikisi arasındaki bağlantıyı yanlış kuruyorsunuz. Öyle değil. Üstte bunun cevabını verdim. Oradan okuyabilirsin güzel kardeşim.
      ···
    2. 2.
      +2
      arkadaşın demek istediğini anlayamadon sanırım o sadece teknolojide değil halkın refahında da 1. olmak için nasıl bir politika izlenmesi gerektiğini yazmış ha bu arada çin teknoloji de 1. miymiş ilk defa senden duyuyorum bi kaynak atsana merak ettim ve aynı zamanda çinde karın tokluğuna çalışan milyonlarca insana da dikkat çekmek istiyorum
      ···
      1. 1.
        0
        Kardeşim teknolojide birinci demedim ilk beste dedim. Nüfusta birinci dedim. Ayrıca fotoğrafıma dahi bakarak Çin'i sevmeyen hatta Çin'e düşman olan bir insan olduğumu anlarsın. Ve Çin'de refah düzeyinin düşük olduğunu gayet iyi biliyorum. Sadece teknolojinin nüfusu ile alakasının olmadığına yönelik bir örnek verdim.
        ···
      2. 2.
        0
        yanlış görmüşüm evet ilk 5 te demişsin ben de zaten sana adamın sadece teknoloji ile ilgilenmediğini anlatmaya çalıştım yani devletin insanlarınını rahat ettirme gibi bir görevi var ve nüfus arttıkça rahat ettirilmesi gereken insan da artıyor ve devlet artık bunu kaldıramıyor gerek iş imkanları gerek destek gerekse de koruma anlamında ben sana çini seviyorsun da demek istemedim zaten sadece adamın dediği şeyin olabilmesi için nüfusun azalması lazım ki bu da bu saatten sonra imkansız
        ···
   tümünü göster