/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +112 -36
    Beyler herkes görsün bu rezilliği amacım trend, prim falan değil. Okurken kendinizi benim yerime koyarak okuyun, beni anlarsınız. Fotoğrafa birazcık zum yaparsanız benim gibi şok geçirirsiniz.

    Olayın hala etkisindeyim amk. Bu sabah yeni kalkmıştım. Annemin telefonu çaldı bayabi konuştu sonra annem bana bugün uzaktan gelen bir akrabayı ziyarete gidicez dedi. Tamam dedim herkes giyindi hazırdık yola çıktık.

    Fazla uzatmayacam, Akraba dediğim amcamlar almanyadan gelmişti onlara ziyarete gittik. Biraz bi hoşlaştık, sonra geçtik salona ikramlar verildi muhabbet ortam gıcır. Yalnız ikram olarak çikolata vermişlerdi hani bayramda çocuklara verilir ya küçük. Neyse dedim bir tane yiyeyim.

    Yemez olaydım, ağzıma attıktan 3-4 saniye sonra değişik bir aroma, hafif şekerli bir tat geldi. Dedim bu ne amk ben bunu yiyemem.
    Gittim lavaboya tükürdüm, tükürürken zaten beyaz beyaz akıyordu ağzımdan. Sonra çikolataya baktım resimde gördüğünüz biri içine attırmış sanki çikolata dolduracağı yerde.
    Bir dahada amcamların ikramlarından yememeye yemin ettim amk.

    Buda böyle bir anımdır. Köpek yedirdiler, at yedirdiler, domuz da yedirdiler, ama insan sperminide yemeyek yada içmeyek mk nasıl derseniz.

    edit: Beyler çoğunlukla amcamın bu işin içinde olduğunu söylüyorsunuz, bence haklısınız kesin şırıngayla bastı içine yüzücülerini oç.
    edit2: Beyler bazı arkadaşlar alkol, likörlü çikolata demişler cahil pekekent demişler. Kardeşim likörün, alkolün ne olduğunu biliyorum ve ağzımdan akan sıvı kesinlikle likör yada alkol değil. Anca tadarsanız anlarsınız.
    ···
   tümünü göster