/i/Tespit

  1. 76.
    +3 -4
    Bu sadece rte nin yediği bir tak değil. Gündelik siyasetten bir adım kendini geri çekerek bak duruma. 60lardan 70lerden başlayıp günümüze kadar birikerek gelen bir süreç. Yani çok önceleri sıçmıştık, tüyü de rte dikti

    edit: okuduğunu anlamıyor bizim çocuklarımız saptaması haklılığını ortaya çıkardı. rte bir şey yapmadı demedim, bundan öncekiler hatasızdi da demedim. 50 yıl boyunca iktidara gelen tüm insanların ortaklasa siçmasidir dedim. Sonuç yine anlaşilamadim.
    olsun ne de olsa siz de bu düzenin bir ürünüsünüz. Süzgeçten geçmemesi olağan
    ···
    1. 1.
      +1 -2
      tüyü RTE dikti de, rte ve gibilerin zihniyeti budur.

      misal menderes köy enstitülerini kapatmasa, eğitim daha geniş kitlelere yayılacaktı. bugün daha aydın bir türkiye'de yaşayacaktık. bugün aynı hata her okulun imam hatip yapılmasıyla yaşanıyor. imam hatip'te okuyan adam katma değerli ürün üretebilir mi, üretemez. dünyada bunun örneği de yok.

      köprü yaptık diye seviniyorlar, yapan kim fransız mühendis ile isviçreli şirket amk.
      ···
    2. 2.
      +2
      sadece rtenin suçu değil diye kısaca kestirip atamazsın panpa sen eğer ülkenin lideriysen günü kurtarmanın yanından ülkenin geleceğini de kurtarmaya bakıcaksın bu da nası olur tabi ki eğitimle. eğitim dediğin tablet dağıtmayla gelişmez ciddi yatırımlar gerektirir.
      ···
   tümünü göster