/i/Tespit

  1. 26.
    +29 -2
    bizim suçumuz yok mu amk?

    Sözlükte bilimsel bir başlık açılır yorumlar şöyle :
    -sevıye yükseltme.
    -am got meme
    - yararlı başlık iyi forumlar hocam. Bir de dalga geçerler gavat lar

    Bilim bu sözlük yüzünden mi gelişmiyor demeyin amk burada yazılanlar türkiyede yaşayanların genel algısı.

    Türkiye de en çok izlenen kanallardan biri olan tv8 e bakın bilimsel kaç tane belgesel var? Millet survıvor izlemekten başka bir gibim yapmıyor.

    Pembe hikayelerin olduğu dizilerden oluşan tv kanalları var ve türkiyede evde en çok yapılan şey tv izlemek.

    Sisteme laf atmayın bence çünkü sistem harika ama uygulayanlar da sorun var. Memur aklıyla hoca yetıstırırsen onun öğrencilerinden bir tak olmaz.

    Okullarda kaç tane hoca ders dışında ülkemizin gelişmesi hakkında bilgilendiriyor çocukları? Bilinçli kişiler yetıstırılmıyor. Çünkü düz mantık var çoğu öğretmende maaşı al dersi anlat git öğrenci de 2 gün sonra unutsun.
    ···
    1. 1.
      0
      Güzel yazmışsın. Bu sözlük bir yansımadır bu ülkenin. Bu sözlük bir nevi geleceği liseli ve üniversiteliler ile. Makara yapanlarda var fakat her şeyi makaraya bağlamak yanlış.

      Bilinç önemli. ilime önem verilmeli, bilinçli, şuurlu nesiller yetişmeli güzel ülkem, milletim, tüm müslümanlar için.
      ···
    2. 2.
      0
      Selam sayın salak. Bunun sözlükle ne alakası var bilim sözlükte yapılmaz öğrenilmez. En büyük sorun eğitim sistemidir. Sen Ortaokul mezununu alır öğretmen yaparsan e oda öğrenciyi dövecektir, gibecektir derste tombala çekecektir. Eğitim sistemi düzeltilmeden rüşvet iltimas adam kayırmacılık bitmeden liyakat sistemi gelmeden, ekonomiyi ilk 5e de soksan insanı gelişme bekleyemezsin. Sistem sorunu olduğu açıktır ve bunu düzeltebilecek tek yetkili devlettir.
      ···
   tümünü göster