1. 1876.
    +3
    son entryleri okuyup yine agladim amk. ustelik bir ara yeniden denemissiniz sonra yurt disina gitmis yeni gordum onu. sen de gitseydin keske reis. sonunda ayrilik olsa bile senin yaşadıklarını yasamak cok isterdim. kimseye aşık olmadım, bana da olmadilar zaten ben kimim ki amk tipsiz dişlek inek bi tip. bunlari yazarken agliyorum umarim yillar sonra bu entryme mutluyum sevdigim yanimda diye cevap veririm.
    ···
    1. 1.
      +1
      Tam olarak aynı durum kardeşim..
      ···
      1. 1.
        +1
        napalim be panpa bizim de kaderimiz böyle. özgüvenim yok denebilir. anca başarılı olmamla avutuyorum kendimi. ozguven aşılamaya calisiyorum kendime. umarım karsimiza kişiliğe önem veren kişiler çıkar.
        ···
      2. 2.
        +1
        Bende başarıda yokki bro, sadece farklı, insanların gözünde değişik bir tipim. En azından bazı şeylerin farkındayım, diğer insanlar gibi değilim diyerek kendimi motive ediyorum..
        ···
    2. 2.
      +1
      bayagi gec oldu yeni gördüm kusura bakma. ben de digerleri gibi olmadigim icin kizlar tarafından sevilmem. Çünkü sadece whatsapp grubundan tanistigim yuz yuze muhabbetim olmayan bi kizin sirf mutlu olsun diye tam 00.00 da dogum gununu kutladim ben. Çünkü onlar uzulmesin diye ugrasiyorum ben. çok dertliyim be bro, yazsam sayfalar yetmez. fakat ben kendimi degistirmeyecegim kendim olmaya devam ediyorum. sırf tipsiz oldugum ve yavsak olmadigim icin beni istemeyeceklerse istemesinler. umarim dunyada benim gibi dusunen 1 kiz vardir.
      ···
   tümünü göster