/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 76.
    +13 -1
    Sabah uyandık herşey normaldi. biraz televizyon faslından sonra işe gitmek için giyindik ve yola koyulduk. aynı vardiyadaydık zaten ayarlıydı herşey beraber gidip beraber geliyorduk. (çalıştığımız yerler farklı olsada yakındı) O hafta 16:00 / 00:00 vardiyasındaydık. Saat 19:00 gibi beni aradı. Bu saatte molaları yoktu hayırdır aq dedim kendi kendime. Hiç hayır değildi beyler. Açtım, ağlıyordu.

    - eşyalarını topla defol ..

    beynimden vurulmuşa döndüm aq. dün sırf eğlensin gülsün diye çocuk gibi şakalaştığım insan bana bugün gibtir çekiyordu.

    + ne.. nee.. ne diyorsun ? (kekeledim, konuşamadım, yutkunamadım)
    - duydun, eşyalarını al ve defol
    + neden ?
    - öyle gerekiyor

    telefonu kapattı. tekrar aradım"gelip alayım konuşalım" diyecektim telefonu açmadı. (iş falan umrumda değildi gidecektim) belki onlarca defa aradım açmadı. benden önce eve gitmiş olabilir diye düşündüm. yanılmadımda evdeydi. üçlü koltukta dizlerini karnına çekip hüngür hüngür ağlıyordu.

    - sana ne oldu ?
    + sananeeeeeeeeeeee ? eşyalarını topla yoksa üstünle atarım seni dışarıya

    sinirlendim beyler. bu evi bizimdi aq onundu benimdi.

    - sen kimi atıyorsun aq ?
    + reklam evine git bu iş çok uzadı hadi zaten bizden bir gibim olmayacak, boşuna tırmalıyoruz, sen yoluna git ben yoluma gideyim
    - tamam sadece neden ağladığını söyle ?
    + deşarj oluyorum uzatma işte
    - peki .. dedim

    hiç birşeyimi almadan çıktım evden. bir sigara yaktım yürümeye başladım. içmem gerektiğini düşündüm içmeliydim, ne olursa. tekele uğradım, o meşhur 15 tl'lik şaraplardan aldım bir tane. ölümüne abandım şaraba. kafam çalışmıyordu. ne olmuş olabilirdi aq ? ben kafa patlatırken şarabı bitirmiştim. sonra whatsapp'dan yazdım. (konuşmaların çoğunda ifşa olabilirim önemli olan kısmı atsam yeterli)

    http://www.imgim.com/2016-08-26103527.png
    ···
   tümünü göster