/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +713 -23
    Kimsenin kutlamamasına alıştım.

    Ulan o kadar silik bir tipim ki, sözlükte bile bu hesap 4,5 yıllık fakat 1 sayfa bile nick6 sı yok :D

    Reel hayatımı siz düşünün artık. O kadar silik biriyim. Çok efendiyimdir fakat, kimse sevmez beni.

    Sanırım onlara sürekli kopliman sözler söylemediğim için, kaypaklık yapmadığım için, yardakçıları olmadığım için sevmiyorlar beni.

    Olsun yinede iyi ki bu sözlük var.

    Bebişinci nesilden, tüm nesillere selamlar zanzalarım benim.

    Önemli Edit; Madem bu kadar kişiye ulaştık bir faydamız dokunsun. (bkz: zanzalar löseve bağış yapıyoruz)

    http://incisozluk.com.tr/...%B1%C5%9F-yap%C4%B1yoruz/

    SMS ile de 3406 ya boş mesaj atarak Lösev'e 10 Türk Lirası değerinde bağışta bulunabilirsiniz. Eğer durumu olmayan panpalarım varsada şu verdiğim başlığa bir up geçsinler. Yazık, sevaptır.

    Edit; Ulan size ne desem az kalır be. Harbi adamsınız. 21 yıllık reel hayatımda ve 4,5 senelik yazarlık hayatımda görmediğim itibarı gördüm. Ne desem bilmiyorum. Hepiniz iyi ki varsınız. Gerek başlık altında, gerek istemediğim halde fakat yazar panpalarımın gönlünden kopup nick6 ma, mesaj kutuma yağmur gibi ileti düşüyor. Hepinize büyük teşekkürler ediyorum dostlarım.

    Ama gelen entry ve mesajlardan anladığım kadarıyla neredeyse tüm incici panpalarımın durumu aynı, bizim ile insanlar arasındaki fark budur belkide onlar kaypaklıkla, sahtelikle, yardakçılık yaparak menfaat ilişkisi yaşıyor fakat biz ise ne kadar yalnız olursak olalım, asla birinin merdiveni olup üstümüze basmasına izin vermeyen nadir insanlarız.

    Edit2; Bugün doğan veyahutta benim durumumda olan bütün panpalarım bu başlıktaki bütün kutlamaları üzerine alabilir. Hepinize tekrardan teşekkürler zanzalarım.

    Edit3; " zanza " kelimesini duyunca, görünce aklınıza bu kardeşiniz gelsin bir fiş vardı sözlükte diyin, yad edin :D Çok sempatik bir kelime bana göre, günlük konuşmalarınızda GERÇEK ARKADAŞLARINIZA hitap şekli olarak kullanabilirsiniz :D

    Edit4; Sözlük ruhu öldü diyenler nerede lan çıksın ortaya. Sözlüğün bittiği filan yok, sabahtan beri gözüm yaşlı entryleri, mesajları okuyarak kör oldum. Sözlük bitmedi, sadece jenerasyon değişiyor arasındaki farkı kavrayın.

    Edit5; Siz var ya çok farklı adamlarsınız, bu yüzden inci Sözlük işte aile dayanışmasından tut her noktaya kadar gidiyor. Sabaha kadar sizlerle muhabbet etmek, mesajlarınıza cevap vermek isterim fakat gecenin verdiği rehavetle bitik düşüyorum, uyumak zorundayım. Hepinize sonsuz derecede teşekkür ederim. Öğlen 3 gibi geldiğimde hepinizin mesajına, entrysine cevap vermeye çalışacağım. Her şey için tekrardan teşekkürler.

    Edit6; 3 sayfa mesaj gelmiş sadece 2,5 saatte. ilginizden dolayı teşekkür ederim, ulan gözlerimi yaşarttınız telefon numaraları vermeler, dertleşmek isteyenler ne desem ki size be ADAMSINIZ ADAM

    Edit7; Mesajlara elimden geldiğince cevap vermeye çalışıyorum fakat imkansız gibi bir şey, yağmur gibi mesaj düşüyor kutuya :D ilginiz, alakanız için çok teşekkür ederim panpalar, gerçekten çok mutlu ettiniz beni, sağolun. Geri dönemediğim kardeşlerimden çok özür diliyorum fakat gerçekten yağmur seline döndü mesajlar, cevap yazarken hangisinde kaldığımı unutuyorum. Elimden geldiğince yinede cevap vermeye çalışıcam.
    ···
   tümünü göster