/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +355 -157
    Beyler öncelikle nickimden anlıcağınız gibi vatanseverim ve vatanım için hep en iyisini ister gerekirse onun uğruna bin canım olsa bin canımı da veririm. Şimdi beyler size Rte yi neden sevmediğimi anlatacam. Eğer entrylerinizi küfürsüz şekilde girerseniz. Cevaplarım.

    1- Rte mitinglerde fetva verir gibi dini katarak konuşuyor. Ve ben buna sinir oluyorum çünkü din ve siyaset işi beraber olmaz. Ama beyler yinede belki Rte ülkesi için en iyiyi istiyor diyorum sadece oya ihtiyacı olduğu için bi politikadır diyorum. Ve burdan ona kötüleme yapmıyorum.

    2- Birinci düşüncem de yanılabilirim de yanılmayabilirimde ama bunda kesin haklıyım.
    Şimdi dünyanın en gelişmiş ülkelerinde bir başbakan yolsuzlukla suçlandığı zaman istifa eder bunun aksi olmaz. Millet kal dese bile istifa eder çünkü kaldığı süre boyunca milletin itibarını zedelemiş olur. Hele Japonya'da olursa adam harakiri yaparak kendini öldürür siz düşünün. Ama bizim başkanmız bunun aksine bu davaları yöneten ve karşısında dura avukat savcı hakim kim var kim yok temizledi hepsini içeri aldı.

    3- Balyoz ve ergenekon davalarında adam ülkedeki bütün kendisine zararı dokunacak herkesi içeri alıp onların yerine kendi adamlarını koydu. Bu ülkenin yönetiminin %50 sini ona diktatörlük olarak verdi. Mahkemeye kadar herşey onun kontrolüne alındı.

    4 - Feto madem kötüydü yıllarca niye aynı foto karelerini paylaştı. Hadi bunada o zamanlar fetoyu devircek gücü yoktu ondan böyle davrandı diyelim ve bu düşüncemi de kendim çürüteyim.

    5- Feto darbesinden sonra adam Askeriye de kendine aykırı siyasi görüşteki herkesi içeri aldı. Onların yerine de kendi adamlarını koydu. Şimdi %100 diktatörlük gücü var elinde.

    Şimdi Tayyibi sevmiyorum çünkü şuan en büyük diktatör adayı. Eğer seçimle devrilirse darbeyi Tayyib vurup başa geçer bu kadar gücü var.

    Atatürk tarihin en büyük diktatörü olabilecekken özgür ve bağımsız bir ülke oluşturdu. Şimdi milletimin ulu önderi devletimin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk diktatörlüğün ülkeyi ne olursa kötü etkileyeceğini söylerken yanılıyordu da, Sizin Rteniz mi diktatörlüğü ülkesinin iyiliği için mi istiyor. Biri 5 büyük savaşa katılıp Başkomutanlık elde etti. Diğeri ise oturduğu yerden halkı sokağa çağırınca mı başkomutan oldu. Onu geçtim hadi. Biri 5 büyük Avrupa devletine karşı zafer kazanıp ülkeyi kurtarıp cumhuriyeti kurdu. Diğeri ise seçimle o cumhuriyetin yöneticisi oldu. Rte nin iyi bir başbakan olmayışı zaten Atatürk ü sevmemesinden belli oluyor neyse uygun dille yorum yaparsanız okur ve yorum yaparım iyi günler.

    Herkes görmeye başladı trende girmişiz beyler.

    Edit burdan toplu cevap veriyorum hep aynı şeyden dolayı kızıyonuz.

    Atatürk Tayyip kıywdaşmasını Tayyip kendi yaptı. CHP ile siyasette uğraşırken Atatürkün herşeyini bilerek yanlış yorumladı sırf müslüman olup okumayan insanları çekmek için.

    Kemal kılıçdaroğluna gelirsek ben kemalistim parti olarak CHP ye oy vermem çünkü şuan CHP nin başındaki de huur çoçuğu .

    Fetö o kadar yıldır göstere göstere iş çevirirken erbakan Özal da destek verdi bu adama diyip Tayyibin desteğinden nolur diyonuz bi düşünün bakalım şu dediğiniz ne kadar mantıklı ben bunun hakkında konuşmucam.

    Beyler bakın başkomutanlık konusunda Tayyibin ki kağıt üstünde bir şey bu konuda adam televizyonda hollywod yıldızı gibi reklam yaptırdığı için dedim.

    Neyse bide benim efsane hikayem var biliyorum reklam gibi ama 15 partlık destan attım. Okumak isteyenler için (bkz: akeb 2000 sene sonra yeniden).

    Edit 2 : Beyler lütfen sağlıklı düşünün tarafsız eleştirdim sen siyaset yapma diyenler olmuş tamam kardeşim dedim sırf insan gibi kalkıp söyledi diye size gelince iki laf ediyoruz on tane küfür yiyoruz ayıp dıbınakoyayım insanım la bende. Birde beyler biz fetö gibi bi yığın kişi dini kullanarak cebini dolduruyor dediğimizde bize dinsiz diyenler şimdi zeytinyağı gibi üste çıkarak nasıl bir ahlaksızlıkla biz bunlara dinsiz diyoduk siz Tayyibin kutularını eleştirin anca diyorsunuz ayıp lan ayıp.
    ···
   tümünü göster