/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    -1
    hep demişimdir dış politakımız yanlış diye.
    Bizden olsa olsa rusya ile müttefik olunur içeri girmişken de pkk yı oradan kovmadan gidersek yine dış politikamızın amk.
    Diyorlar ki koridor olmasın tamam zaten olmamalı ama adamların fıratın doğusunda zaten bir toprak bütünlükleri var onun dahi olmaması gerekiyor.
    Kim ulan bunlar ırk desen değil tür desen değil soktumun arap ermeni kırmaları cahil varlıkları , türsüz ırksız varlıklar
    Misal : ABD ve malum ırk. Bizim şanlı ırkımızın yanında hiçler.
    Edit: düzenleme
    ···
    1. 1.
      -1
      Feto'yu 15 yıldır her türlü pozisyona alan başımıza çıkaran malum adam ama darbeyi yapan ABD.

      Feto ve adamlarını suç işlenirken olmayan kanunla muhtemelen idam edecek olup modern hukuk'un anası gibecek olan malumlar ama Feto'yu koruyan ABD.

      ABD, pyd'ye yardım ediyor diyip öso denilen ışid'den farksız radikal müslüman teröristlerle suriye'ye giren yine malumlar.

      Tüm Dünya bizden nefret ediyorsa bunun nedeni bizim yönetimimiz dıbına kodumun saman kafalı anadolu çomarı.

      SEN AÇ GÖZÜNÜ MAL !!!

      Not: Işid'e tırlarla silah zütürmelerini söylemedim bile ama kesin türkmenlere gitmiştir dimi o. Türkmenlere gitse sanki her yerde malum adam bunun üstünden prim yapmayacakmış gibi gizli zütürmüşler.
      ···
    2. 2.
      0
      nickmi kardeş bak karda yürücen ama izini belli etmicen kardeşim.Bu söze Türkiye uymasaydı emin ol daha beter olurduk.
      ···
    3. 3.
      0
      bak beyinsiz yarma nickmi birincisi akp li değilim ama mevcut hükumetin kısmen yanındayım çomar hiç değilim tam bir Atatürkçüyüm bunu bilesin.

      ikincisi oradaki oyunlara az çok katılıp işide silah göndermeseydik eğer çıkarlarımıza uygun gurubu desteklemeseydik durum daha kötü olacaktı orada pyd ile savaşıyordu ışid tabi bu çok öncedendi o senin dediğin silah gönderdiğimiz zamanlarda şimdi durum değişti aslında her an değişen bir durum söz konusu.

      Öso dediklerinin çoğu türkmenlerden oluşuyor sizin gibi chp liler anca hdp ile oradaki kürt koridorunu korursunuz ama ben kime ne anlatıyorum.

      Feto hakkında sadece kısmen haklısın ama dediğim gibi akp li değilim fakat vatanımın yanındayım bilmem anlatabildimmi gibtimin aşırı solcu zihniyetli düşünme yapısı gelişmemiş varlık seni.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster