/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +7 -1
    Rezil oldum. Beyler olay yaklaşık on gün önce gerçekleşti. Malumunuz üniversite kayıtları için uğraşıyorduk sırada sağlık raporu almak vardı. Her üniversite istemez bazıları internetten bile kayıt yapar bizimkiler baya uğraştırdı. Neyse gittim hastaneye bölümleri tek tek tamamladım sonra EKG çekilmek için doktorun yanına girdim..

    Bayan doktor vardı buraya kadar her şey normaldi. Kadın tişörtü çıkar sırtüstü yat dedi. Dediğini yaptım geldi ayak bileklerime kollarıma falan bant taktı kablo falan bağlıyor. Sonra üstüme doğru eğildi göğsüme karnıma falan jel sürdü biraz bilen bilir kıllar falan bantla sökülmesin diye..
    Beyler bilinçaltına yerleşmiş bu hemşire doktor sekreter bilmem ne ferreları. Kadın da öyle ciksi bişeyde değildi ama şeytan bu dinlemiyo işte. Benim ufaklık kalkmaya başladı altımda da ince bi kapri var hakmarda satılan 12 TLlik. Pantolon olsa neysede bunda hemen belli oldu çadır. Beyler yemin ediyorum nasıl utandım varya kadında gördü zaten görmemesi imkansızdı. Hızlı hızlı bişeyler yazıp onayladı çıkabilirsin dedi. Yerin dibine girdim lan. Aklımda hiç kötü bişey yokken ferreların bilinçaltı mesajları yüzünden rezil rüsva olduk
    ···
   tümünü göster