/i/Sinema

Sinema hayatı eşsiz kılar.
  1. 1.
    +4
    pampalar bu liste en baba yönetmenlerden genelkültür ve ufuk açıcı en akılalmaz ve insanı dumur eden filmler içermekte. bu filmler külttür artık tabudur ve bu filmlerle sinemaya giriş yapabilirsiniz.

    1- Mullholand dr.
    Her David fynch gibi bu filmde insanı tepetaklak ediyor. Bence filmi bitek yönetmeni anladı amk. Filmdeki kızlar güzel. Bbc 21yyın en iyi filmi seçti. Açıkçası ne olduğunu söylemem zor çünkü çok karışık. izleyin görün izlerken bitek kadınlara değil filme odaklanın ben öyle yaptığım için filmi kaçırdım çünkü.

    2- Fight Club
    Popüler kültürü ve tüketimi yeren bi filmin bu kadar popülerizme kurban gitmiş olması ironik. çok fazla bişe söylemeye gerek yok herkes bu filmi izleyip woow diyor fakat mesele anlamak. ayrıca film sırasında ara arabbirer saniye beliren brat pitt ve (burası spoiler içerebilir) filmin kapanış sahnesinde görünen koca gib (anlayan anladı) ilüminati oyunu değil filmin sanatsal yönüdür. film statbucks'ı biz inciciler gibi yerden yere vurur. sonra filmin ortasında bir an gelir vay amk nasıl olur dedirtir dumur olursun.

    3-psycho
    Alfred hitcock başyapıtı imdb ilk on. Olay bi kadının bankadan kaçırdığı 40.000 dolarla bir otelde kalması ve esrarengiz bir şekilde kaybolmasını anlatıyor. sonunda acayip dumur olcaksınız dumurluk olayı fight club gibi ama siyah beyaz ekşın yok detectife daha çok.

    4- Donnie Darko
    Filmde halisinasyonlar gören bir çocuk var hayali arkadaşları falan oluyo. sürekli imgelerde beliren tavşan kostümlü korkunç biri. filmin uzun kısmında paralel evrenlerle ilgili nutuk atıyo ben oralara dikkatimi veremedim sonu dumur. güzel film dedirtiyo derinmiş falan liseli bebeler değilmiş anakonu.

    5- Memento
    Filmde 15 dkde bir bütün geçmişini unutan ve unutmamak için bütün bedenini dövmelerle kaplamış bir adam var amacı karısını öldüren adamdan intikam almak. Film sondan başa ilerliyo sonu dumur kendi karmakarışık. Ayrıca nolon ilk filminde harikalar yaratmış.

    şukularınızı ekgib etmeyin pampalar taşaklarınızı öpüyorum.
    ···
   tümünü göster