1. 101.
    +1
    Abi benim şu an mükemmel ama birkaç saçma şeyler de yaptım. Tabi her an geri dönebilir anlık dıbına koyduğum hastalığı sabah 6:50 de kalkıyorum. akşam 10:30 en geç yatarım. Hacılar ben de tetikleyen şeyleri farkettim.

    Birincisi diş macunu dişlerimi fırçalamayınca düzeliyor amk hastalığı ne alakaysa. ikincisi 31 kesinlikle bırakın amk bunuda bıraktım cildim düzeldi.Üçüncüsü tuvalette sıçarken kesinlikle bağırsak boşalana kadar bekleyin dibine kadar sıçın yani. Bağırsak komple boşalması için 1 saat gerekiyorsa 1 saat bekleyin amk.

    Birde gibtiğimin koresatin kremi duştan sonra kızaran yerlere aşırı ince bakın çok ince olacak mal gibi boşaltınca deri hava alamıyor yine kızarıyor o yüzden aşırı ince olacak şekilde sürün. Ertesi gün pullanınca o pullanan deriyi kesinlikle zorla soymayın kendi kalksın hafif kalkık gibiyse o zaman kaldırın ama sakın cildi zorlamayın.

    Abi birde kesinlikle stres yapmayın.Bak sevdiğim kız bana geri döndü ondan mı düzeldi anlamadım amk.Çözemedim gibtiğimin hastalığını. Belkide bunların hepsini yaptığım için düzelmişte olabilir. Bakalım ne kadar sürecek bu düzelme.

    Birde mümkünse aşırı terlemeden uzak durun aşırı terlemede yine cilt kızarmaya başlıyor. Hafif ve gölgede terleyin bu ter bile cildinize iyi gelecek. Kesinlikle güneşten uzak durmaya çalışın güneş altında yanınca daha gibten oluyor.Ben santralde çalışıyorum orda kazan var 45-50 derece gibi yerde güneşte görmüyor orda bi terledim ertesi gün cilt süperdi. Birde siyah noktalarınız varsa burunda tüy gibi onlar için burun temizleme bandı alın onla temizleyin o bile bazen farkettirebiliyor.

    Bu arada benim kafada hiç yok. Onuda saçları hep kısa tutuyorum ve bioblus şampuanıyla yıkıyorum yağlı saçlar olan versiyonu ile.

    Edit:1 aylık 31 orucumu bozduğum gibi derim yağlanmaya cildim çok hafif kızarmaya başladı. Bütün sorun 31 ve diş macununda diye düşünmeye başladım.1-2 haftadır cildim efsane güzeldi. Bugün dayanamayıp 2 posta atttım cildim yağlanmaya başladı.Çok hafifde kırmızı. Demekki bundan abi.Ama şu an dayanamayıp 1 posta atasım bile geliyor. Taşşaklarım ağrıyordu 1 aydır çekmediğim için 2 postada bile tam boşaltamıyorsun.
    Edit2:Kesinlikle 31 le alakalı. Mümkünse en fazla 3 haftada 1 çekin. Bunu evlenene kadar böyle yapın cildiniz güzel olsun. Evlendikten sonra koyun zütüne gitsin kızarsada artık evli olduğun için sıkıntı olmaz. Birde şeker tüketimini azaltın.Ama en büyük etki 31 de.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster