1. 1.
    +1
    Sekiz tip kız vardır bunlar;

    Testçi: Etrafında birden fazla erkek olan, her birine umut verip gibtiri çeken klagib Türk kızı. Aralarından en iyi olanı seçer ve kendini ona adamak ister. Ama ondan da iyisini bulduğunda gözünü kırpmadan tekmeyi basacaktır.

    Reddeden:Cinsel ilişki olayını sevmelerine rağmen(Kızlar daha abazadır) bunu öyle bir reddederler ki... Konusu açıldığında Ohaaa sapık ya ne diyorsun sen git buradan! gibi bir tepki verirler.
    Ama kim bilir kaç erkekle beraber olmuştur olmayan da reddeder. Sex yapar ama bunu topluma ayıp bir şeymiş gibi yansıtır. Neden? huur damgası yiyeceğini düşünür.

    idealist: Klagib hayalperest. Erkeğiyle gelecekte yapacağı şeyleri hayal eder. Anlarsınız ya Pembe panjurlu ev tarzı şeyler. Genelde birinin ona sahip çıkmasını beklerler.

    Realist: Kariyerine odaklı bir imaj çizer. Bunun tek şansı olduğunu düşünür. Çünkü bir erkekle eşit olduğunu düşünür. Veya bizler gibi para, sosyal hayat için kariyer kasıyordur.

    Yatırımcı:Tek bir erkeğe yatırım yapan isminde anlaşılacağı üzere. Testçi en iyi erkeği seçtiğinde yatırımcıya dönüşebilir. Onu istediği hale getirmek için törpülemeye çalışır. Başardığında ise sıkılıp ayrılma olabilitesi vardır.

    Aklayıcı: Sex'i anormal, ayıp bir şey olarak görmez. bunu doğal olarak kabul eder. ilişkilerinde naz yapmaz pek. Tabularını aşmıştır yani. Türkiye de gelenek görenekler yüzünden böyle bir dişi görme ihtimaliniz çok düşüktür.

    Hangisine nasıl davranıcaksınız peki? Okumaya devam edin.
    ···
   tümünü göster