/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +84
    Durakta otobüsü beklerken düşünmeye başladım. Ulan hane ben bu kızdan nefret ediyodum. Ne diye yardım ettim ki amk. Yardım ettiğim yetmezmiş gibi birde numarasını aldım. Dertlenmiştim binler. Sigaramı yaktım 2 nefes çekmeden geldi amk otobüsü.

    Binmeden önce uzun bir fırt çektim sonra yere attım bindim otobüse. Oturdum cam kenarı bir yere kafamı dayadım cama anlamsız duygular içindeyim. Zaten lisedeydik kanımız kaynıyor amk ne yapıcaktım ben. Bir süre sonra gereksiz endişe ettiğimi anladım. Kız çok güzeldi hemde çok. Benim de elim yüzüm düzgündü öyle çok yakışıklı olmasakta vardı giderimiz.

    Eylül'e karşı sert bir tavır takınıcaktım. Güzel diye sınıftaki abazalar gibi davranmıyacaktım. Evin önündeki durağa gelmiştik ben bunları düşünürken. Eve gidip bir yorgunluk duşu aldım sonra direk uyudum.

    Ertesi sabah uyandığımda saat 10'u geçiyordu yani ders başlayalı 1 saat olmuştu. işin kötü yanı Eylül'den 4 cevapsız çağrı vardı birde mesaj. Güne
    2-0 geriden başlayacağım mesajda
    -Ağaç olmamak için almıştın dimi numaramı yazıyodu.
    Vay amk kız benim hakkımda neler düşünmüştür diye düşünmeden edemedim. Aslında bana tavır alıyor olması işime gelmişti ya da gelmemişti ne biliyim binler tuhaf oldum amk.
    ···
   tümünü göster