/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +133 -12
    lise son u böyle bitirdim. 1 hafta sonra sohbet grubumuzda ki qwertyu özelden herseyın baslamasına neden olan o mesajı attı..

    + matkap ben birşeyler buldum ama aramızda kalıcak söz mü?
    - söz kardeşim.. buyur?

    bu mesajın sonun da bana bir sistemden kredi kartı datası çektiğini anlattı elinde binlerce cc datası vardı. yaşı daha 16 idi. napıcagını bilmiyor, korkmus ve heyecanlıydı. bunu basarmanın duygusu onu mutlu ediyor du herkesle paylaşmak istiyordu cesaret edemıyordu.

    qwertyu ile gunlerce haftalarca bu kartları yakalanmadan nasıl harcarız diye düşünmeye, kendi programlarımızı yazmaya ve araştırmaya başladık.. ilk 1 ay gizlenme yi arastırmıstık tabi o zaman önemsiizdi, biz gizlenirsek hersey kolay olacak sanıyorduk..

    yeterınce gizlendiğimizi sanıyorduk qwertyu den bir adet cc istedim (kredi kart) abim in düğünü vardı ve düğün yüzüklerını ben alıcaktım. güzel bir site buldum ve yüzüğü almak için cc bilgilerini girdim ama karsıma bir ekran çıktı 3d secure yi tamamlamak için telefonunuza gelen kodu onaylayın diye. şifrelenmiş sekılde olan numarayı tanımıyordum ve hemen siteden cıkıp pc yi kapattım.

    qwertyu yüzüğü alıp almadıgımı merak edıyordu, diğer gün facebook hesabıma girdiğim de bir dolu mesaj birikmişti.
    ···
    1. 1.
      +10
      maşallah sözlük bu aralar çok hacker
      ···
    2. 2.
      +11
      Who am i izledin dimi
      ···
    3. 3.
      0
      Çalıntı
      ···
    4. 4.
      0
      Herkesde bi delikli
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster