/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +516 -166
    suan 19 yaşındayım..

    Sene 2014 web programcılıgı son sınıf ogrencisi 17 yasında gayet yakısıklı, arkadasları tarafından sevilen, kızların ilgi odagı olan pırıl pırıl bir insandım.. bir de hayalim vardı yazılım mühendisi olmak, meslek lisesinde okumama rağmen hayalim di işte belki de eski sevgilim senden bir tak olmaz dediği için hayalim di hala cevabını bilmiyorum..

    hack gruplarında takılıp, kodlama dillerinde kendımı geliştirirdim bir de facede sohbet grubumuz vardı herkesın bılgısının birbirine ihtiyacı oldugu 10 kısılık bır gruptu.. yaslarımız hemen hemen aynıydı. sitelere index basar datalarını çalar ddos saldırıları düzenler sevinirdik. kendi programlarımızı kodlardık emek verirdik..

    asosyal değildim aslında benı zorla dısarı cıkartan arkadaslarım vardı, ev de ki asosyal psıkolojımı dısarı ile uyarlayamıyordum. saldırı dan cok artık siber güvenlik için bilgi ediniyordum bir sistemi nasıl koruyacagımı bilirsem daha iyi saldıracagımı düşünüyordum. günlerce makale okudum, videolar izledim, bilgi edindim. bilgim grupta ki diğer insanlara göre biraz daha fazla olmustu. grupta birşeye ihtiyaç oldugunda matkap a sorun deniliyordu artık egomu yükseltıyordu acıkcası..

    lise son u böyle bitirdim. 1 hafta sonra sohbet grubumuzda ki qwertyu özelden herseyın baslamasına neden olan o mesajı attı..
    ···
   tümünü göster