/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +249 -36
    Üst Edit: bir hikaye bitti beyler. Teşekkürler..
    Beni kimse bilmez beyler.
    2 3 hafta önce yaşadığım olayı anlatmak istedim ilk defa sözlükte bir anımı anlatıcam.
    Beyler şuku vs. beklemiyorum bir kaç kişi olsun yeter
    Dün okumakta olduğum Konya'dan Memleketim Antalya' ya gitmek üzere otobüse bindim ve biner binmez yanımdaki güzel ve bir o kadar tatlı kızı görünce kafamda şimşekler çaktı. Ne yapıp edip bu kızla tanışmalıydım beyler yoksa içim rahat etmeyecekti. Otobüs Konya - Seydişehir' de mola verdi. Beyler kız telefona o kadar gömülmüş ki ben tuvalet ihtiyacımı görmeye gidip geldim dışarda kızı aradım ama kız hala arabada oturuyordu. Mola bitti otobüs hareket etti ve aklıma delice bir fikir geldi. Önceden sözlükten bir arkadaş kendi hotspotun' u otobüsün Wi-Fi gibi açıp trolleyen arkadaş geldi. Ben de iyi kötü bişeyler yapabiliyorum beyler telefondan açtım hotspot u ve ismini firmanın ismini yaptım.
    Muavini çağırdım ve Wi-Fi şifresini sordum muavinin tipinden belliydi yeniydi ve sessizce geldi abi Wi-Fi yokmuş ki arabada diye. Tabi bunu sorduğumu kız duymadı beyler. Devamı 2. Partta..

    edit: Beyler ben sadece hack kısmını anlatıcaktım ama bir kaç kişinin ısrarı sonucu olaya doğru giden zaman kitlesini de anlatmak istiyorum.
    ···
   tümünü göster