/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +112 -10
    Bugün saat 4 de arkadaşlarla buluşup dolaşıcaktık. Bende banyoya giriceğim için bi posta attım ve sonra banyoya girdim. Duşumu alıyorum herşey çok güzel derken bu anasını gibtiğimin şampuanı gözüme girdi. Çoğunuz bu amk şampuanını kullandığınızdan bilirsiniz o acıyı. Gözünüze girmese bile yüzünüz yanar amk nasıl bi şampuansa...

    Gözümü açamıyorum amk su tutuyorum daha çok acıyo. Duşakabin olduğu için zaten alan fazla geniş değil. Gözümün acısıyla duşakabinin içinde dolanmaya başladım yan tarafta duran bin clear men şişesi yere düştü kapak kısmı parmağıma geldi amk o acıyla bende yere düştüm. Yere düşerken musluğa kolumu çarpttım su soğuk kısma geldi ve ben yerdeyken üzerime buz gibi soğuk su akmaya başladı. Kolumun ve parmağımın acısına birde soğuk su eklenmişti.

    Ayağa kalkmaya çalışırken bu bin clear men yere düşünce biraz şampuan akıtmış yere o kayganlıkla yere düştüm tekrar. Yere düştüğümde oluşan sarsıntıyla şampuan krem falan bulunan bölüm olduğu gibi 1 metre yükseklikten üzerime düştü. Her tarafım ağrıyodu duşakabinin kapısını açıp sürünerek dışarı çıktım. Titriyordum o an sinirlenemedim bile havluyla kurulanıp hastaneye gittim. Şuan hastaneden yazıyorum. Bir daha gibseler clear men ile posta atmam. intikdıbını aldı şerefsiz.

    özet: Clear men ile posta attım sonra beni gibti
    ···
   tümünü göster