/i/Devlet

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +20 -2
    Gelin size ilginç bir teori yazayım

    Bildiğiniz üzere dün Gaziantepte bombalı saldırı oldu siz buna bombalı saldırı diyebilirsiniz ama ben ülkenin aleyhine yapılan büyük bir yapbozun bir parçası diyorum neden mi?

    Yurtdışına çıkın veya faceden falan bi yabancı insanla konuşun Türk Kürt ilişkisini sorun size 'Türkler Kürtleri katlediyor masum Kürtleri öldürüp bombalıyolar Türkler cani barbar falan filan' aynen bu abi bende yaşadım Fransız biriyle. Şimdi bu bombalı saldırının olduğu mahalleye bakarsanız son zamanlarda büyük bir göç aldığını ve bu göçün büyük bir çoğunluğunu Kürtlerin ve Suriyelilerin kapsadığını görürsünüz. Sizce bu bilinçli yapılan bir şey olabilir mi? Neden yapılsın dersen bak abi fotoğrafa. Twitter ayyıldız tim'in tweetlerini sildi mesela, Türkiyeye gelen onlarca saldırının görünen yüzü bunlar. Conflict News dışında daha bir sürü haber sayfası var bizim aleyhimize haber yapan neden?

    Çünkü: bizim adımızı karalayıp dünya siyasetinde bize yer vermek istemiyorlar e bunu 'çaktırmadan' yapmanın yolu da belli. Olaya IŞID diyorlar, bizim kronik milletimizde ISISsFATHERAKP tarzı tagler açıp bu yapboza ufak bir yardım ediyorlar. Sen isid'in babası akp dersen isid'in babası Türkiye demiş olursun ve bu bizi dünya siyasetinde yıkar yani yarın bir gün 3.dünya savaşı çıkarsa müttefik ararken yalnız kaldığımızı görürsün sonra hala devam edersin akp bizi yalnız bırakıyor görün dünya diye tweet atarsınız.

    Neden patlamalar hep doğuda diye sorsam millet çünkü teröristler hep orda der ama nedenini bilmez sadece bir bomba patlatıp ülkeyi 2 gün üzmek mi daha kötüdür yoksa öyle bir yere saldırıp(kürt mah.) provoke edip saldırıları kendileri yapmalarına rağmen bütün suçu biz yükleniriz çünkü 'biz Kürtleri katleden Türkleriz' aynen bu imajı çizmek istiyorlar fotoda olduğu gibi

    Akp'li değilim birader ama bu ülkenin iktidarına saygı duymak zorundayım çünkü Türkiye=akp şuan sen akpyi kötülersen cennet vatanını kötülersin bunu hala anlayamamış kronikler var faceden okumuş ordan okumuş buraya post atıyorlar

    Kısaca demek istediğim artık ülkemizin aleyhine tagler açıp ülkeyi yanlış tanıtmayın zaten yeterince bizi kötüleyen haber siteleri insanlar falan var birde kendi milletimiz mi kötüleyecek yapmayın..

    Bu ülkeye yapılan o bütün iftiraları yalanları provokeleri tam bir görebilsek beni daha iyi anlayacaksınız..

    Özet : böyle ciddi bir durumun özeti yok oku okumuyorsan da git ferre hikayesi oku
    ···
   tümünü göster