/i/Devlet

  1. 201.
    -2
    Beyler, sizin adınıza üzülerek söylüyorum ki komiksiniz..

    Tabii ki anlıyorum, çoğunuz henüz küçük yaşlardasınız; ailelerinizden ve çevrelerinizden etkileniyorsunuz. Lütfen okuyun. Ama sadece kendi ideolojinizi anlatan kitapları değil, karşıt görüşünüzün de kitaplarını okuyun. Okuyun ki iki tarafın da görüşlerini bilerek bu konuda yorum yapın, okuyun ki başkalarının doğrularını öğrenin, okuyun ki kendinizi tanıyın! Ailen muhafazakar diye sen de öyle olmak zorunda değilsin. Belki başka bir ideoloji sana çok daha mantıklı gelecek ama sen yalnızca burada sövüp sayıyorsun senden olmayana. Kardeşim, yanlış yapıyorsun. Donanımlı değilsin, hele bi dur.

    Şeriat konusuna gelince, bu inci Sözlük ülkenin asosyal, oyun/internet bağımlısı, hayatında para vermeden am göremeyen ve bu yüzden tehlikeli derecede abaza olan, sürekli içest ciks içerikli hikayeler yazıp gece gündüz hatun fotoğrafları paylaşılan bi mekan. Siz bunları yaparken nasıl şeriattan bahsediyorsunuz? Siz değil misiniz burda sabahtan akşama kadar osbir çeken, kuzenini gibme hayaliyle yanıp tutuşan, Allah'ınızın yarattığını sadece kökeninden dolayı K*rt diye aşağılayan?

    Düşünsene, aşık olmak kadar güzel başka bi his tattın mı? Sen de ağladın dimi onun için? E napıcaksın, çok sevdin..
    Baksana, şeriat aşık olmanı flört etmeni yasaklıyor sana! Görücü usulü evlenebilirsin, tamam. e peki o kız ne olacak? Hani o çok sevdiğin? Sokakta kol kola bile yürümen yasak olacak! Dallamanın biri çıkıp "o kızla evlenirim ulen" diyecek. Yarram bu yaşında sen o evi nasıl geçindirecen? Kaldı ki kızı sana vermeyecekler zaten. Kıza sulanıp adını çıkartıcan o kız senin yüzünden baskı altında kalacak.

    Ya da düşünsene kadın olduğunu. Kendine özen gösterip özel hissediyorsun yıllarca. Bi anda sana diyorlar ki "kapan!", hayır diyorsun kırbaç veya falaka cezası geliyor. Halbuki sen doğduğundan beri böylesin, sırf seni asla görmeyecek; kendi yaşadığı dini hayatı seni ilgilendirmeyen ama senin hayatına karışmak isteyen birileri şeriat gelsin istiyor diye güzel saçlarını neredeyse unutuyorsun.

    Mesela namaz kılmayan bi insan neden namaz kılmaya devlet eliyle zorunlu bırakılsın?! insanlar size "Namaz kılma ulan!" Diye saldırıyor mu? Size ne insanların dininden?!

    Sen bilmezsin, iran'da 6 genç sırf sevdikleri şarkıya hayran klibi çektikleri için kırbaç ve hapis cezası aldı. Korkunç!
    http://m.milliyet.com.tr/...detay/1941998/default.htm

    Bunun gibi ne kadar fazla olay var biliyor musun? Peki sence kırbaçlanmak insani bi ceza mı? Yazık değil mi ulan gençlere?

    Ya da şuna bakalım; sana ne benim sevgilimin, ablamın, kız kardeşimin kıyafetlerinden be! Senin namusun mu? Sen istedin şeriat geldi diyelim. Sırf sen istedin diye kıyafet düzenlemesi geldi. Mutlu mu olucan, ne geçecek eline? He pardon kardeşim, sen tecavüze yatkın sapkın bir birey olduğun için 'teşvik etti beni' diyemeyeceksin. Bu dimi iyi dünya? Sapkın bireylerin aramızda dolaşması değil ki senin için sorun, bi kaç bacak.

    Sana bir de film tavsiyem olacak bu entryi okuyan kardeşim. Gerçi hiç biriniz okumayacaksınız zaten bu entryi. Çünkü uzun gelecek, kendi bildiğini okumak her zaman kolay gelecek. Belki okumuşsundur; iran'ın şeriata geçişini anlatan bir animasyon olan 'Persepolis' filmi.

    Tutturmuşsunuz bi bunlar Allah'ın kuralları. Allah sana bunları al devlet rejimi yap mı diyor? Anayasa yapalım bunu ülkeye mi diyor? Sen dinini gönlünce yaşa. Namazını kıl, duanı et, hayrını gör, gül suyu kok. Bak biz bunlarla ilgilenmiyoruz, saygı gösteriyoruz. Senin hayatından bize ne dıbına kodumun çocuğu. Demokrasi böyle işler. Sen kendi yolunu çiz ben kendi yolumu. Benim içkime,kişisel hayatıma,tercihlerime hatta gibimin keyfine hatta ve hatta gibime neden karışmaya çalışıyorsun? Adama demezler mi sanane diye?

    Bu arada "Allah'ınızın" demiştim, yanlış anlamayın. Kusura bakma ama sen şeriat adı altında bizim birer köpek gibi korkuyla, mamayla, zorla eğitilmemizi istiyorsun. Üstelik şeriat ülkelerini yönetenler süper modellerle yatarken, şeriat vatandaşları tatilde ülkemize gelip içerken. Bak onlar da kaçıyor. Bense sabahladığım şarap şişemle birlikte bu saatte sana bir şeyler anlatmaya çalışıyorum. Ben köpek olmak istemiyorum, sizin inandığınız eli kırbaçlı ile benim inandığım Allah'ım çok farklı.
    Allah iyi yürekli ve merhametlidir, bilgedir. Eli kırbaçlı, sakallı bir yobaz değil!

    Lütfen oku, geriye zütürme artık bizi. Karanlık olma, ışık ol.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster