/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 2801.
    +40 -1
    Beyler kızlarla tanıştık falan üçüde çok sıcak davranıyordu ama numara vermeyen Pelin (Pelinsucular gibtirsin gitsin amk öyle bir kıza benzemiyodu)sadece ismini söylemiş bizle muhattap bile olmuyordu.Bu arada bizim ibişler 3 ünüde ayartmaya başlamış yakınlaşmaları başlamıştı. Bunlar sohbet ediyor arada 2 laf veriyordum ama daha çok Pelin'i izliyordum. Ulan zehir gibi hatundu ben daha önce böyle birşey görmedim. Sapsarı saçlar mavi göz ve bembeyaz ten.Bu neydi lan böyle.Vay dıbına koyayım diye geçirdim içimden.Ama kız çıt çıkarmıyordu ne hikmetse dıbına koyayım. Beyler o sırada ortam hareketlendi biraz müzikler hareketlendi, bizimkiler kızları dansa kaldırdı.Üçüde piste doğru gitti.O sırada Alper aga durumu biliyorumda kıza ayıp olmasın sende onu dansa kaldır dedi. Ulan kızın o güzel suratı zaten mahkeme duvarı gibi asık nasil kaldırayım falan derken gibtir et dıbına koyayım dedim ve kıza "Dans etmek ister misin"diye sordum.
    ···
    1. 1.
      +8 -1
      Abicim bi baksana gibten taktan bi uye olmayarak ve uzun suredir gerek yazar gerek okuyucu olarak sozlukteyim bilen bilir ama cok kisa yaziyon be.

      Bolumlerine gore ayir da son partini gozden gecirince sende anlarsin ne demek istedigimi, son yazdigin part bir masasan digerine gecisini anlatiyor, bu sirada da pek bir aksiyon olmuyor yani.

      Bak mesela ornek olarak sana sunu soyliyim; agib oludugun kiz karsi masada oturuyordur ona acilma cesaretini bulursun o masaya gidene kadar aklindan gecenleri istersen 2 part olarak yaz kimse bisey demez, onemli olan partlarin uzunlugu degil, icerigidir. Adamlar uzun at hizli at derler ama bir part kisa olup beklettigin sureye degebilir.

      Gozunu seveyim meslektasini dinle be abim biraz daha bolumlere ayirirken dikkat et.

      Adamsin, devam et.

      Ozet: Partlari icerik bolluguna gore ayir, son part cok ciliz vs kisa kalmis.
      ···
    2. 2.
      +2
      Sen ne durmaz herifmişsin e be dıbına koduğumum
      ···
    3. 3.
      0
      Listedeki 4. Kız oldu aşık olmasan ne olacaktı onu merak ediyorum panpa
      ···
    4. 4.
      0
      Oda sıktır git bin dedi dimi
      ···
    5. 5.
      0
      Başına neler geldi hala karı kız peşindesin çıldırıyom evin içinde bin
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster