/i/Sinema

Sinema hayatı eşsiz kılar.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 651.
    +3
    helal et.
    Dayanamayacam şu who am i tamamen abartılmış bir balon. Bunu nasıl 2 ye koyarsınız ya . asosyal gençlerin gazını almak için yapılmış fight club un tırnağı etmeyecek çakma Mantıksız bir film.
    -spoiler-
    Filmin sonunda -ve burası resmen filmin sözde en vurucu kısmı-neden şizofreni taklidi yapıyor. Bunu açıklayacak var mı? Tamamen gereksiz . Adamın amacı arkadaşlarının suçlarını şizofren taklidiyle kendi üzerine alıp daha sonra polise istediği adamı vereceği üzerine anlaşıp kendini kurtarmak. Yani hepsi kurtuluyo bu yöntemle. E ulan peki madem bu polisler senle anlaşacak sen niye şizo taklidi yaptın. Hep beraber gidip size bu adamı veririz ama bizi serbest bırakacağınız desenize gene kurtuluyonuz.Ama olur mu tabi o zaman bütün büyüsü gidiyodu :D salaklık. Tabi bizim hackerların o güvenlikli binalara nasıl girdiğini sormuyorum bile maşallah . Filmin tek güzel özgün kısmı o internetteki konuşmaları metroda hayali bi ortama dönüştürmesi.
    ···
    1. 1.
      -2
      Lan gibik ne bekliyon film işte. Gerçekle alakası olması mı lazım. Adam film yapıyo tabi abartacak. Gerçek hackerların zütü taklu mına. On numara film. Sende aha orda ip var diyenlerdensin mk
      ···
    2. 2.
      +1
      Sen gerizekali misin?? Ulan zaten o mantikla film izlenmez. Benim bunu soylememin sebebi bu filmin en onemli sahnesi bitince insana hasgibtir dedirtecek kismi yani o filmin bu kadar tutulmasini saglayan o kisim mantiksizlik. Hadi filme 6 kusur oy verseler abartilmasa gene bisey demem. Ama bu kadar sisirilirse elbetteki diyecem ki haketmedigini anlatim. Her filmde hata bulunur insan yapimi sonucta. Ben gereksiz detaylarda mi hata aradim da boyle yarak yarak konusuyon.
      ···
   tümünü göster