/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +9
    Evet beyler. Bildiğiniz gibi kız milleti genelde ağzına zıçan erkekten hoşlanır. Bu erkekler genelde başta kızı kandırır sonra kullanır ve atar. Genelde kızların takıldığı sitelerdede sordukları sorulardan bunu anlarsınız.
    Örn:
    - Erkek arkadaşım sürekli beni sıkıştırıyor cinsel ilişki istediğini söylüyor bende istiyorum ama bilmiyorum yapmalı mıyım?
    -Erkek arkadaşımı çok seviyorum ama bana ilgi göstermiyor nasıl onu bağlarım?

    gibi örnekler çoğaltılır. Genelde kızların zütünden koşup elde ettikten sonra çakıp geçen erkek tipleri onların favorisidir. Ve garip bir şekilde de bu şekilde ki tipleri önce bulurlar sonra bunları iyi insan yaptıklarını düşünürler. Ondan sonra değişmiştir melek gibi bişi olmuştur. Bu hurların kafalarında ki bu durumu çözmek imkansızdır. Bunu çözmenin en güzel yolu önce biraz koşun sonra ağzına zıçın. Ziklemeyin takmayın hehe diyin sürekli. Bir süre oda tavır yapmaya çalışcak tekrar siz koşun diye sakın koşmayın. Bırakın unuttu desin bırakın o koşsun. Ondan sonrada eğer çakmassam istemem anlaşamayız diyin çakın aq. Hak ediyor. Değerlendirin beyler.
    ···
   tümünü göster