/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +2
    beyler iş için chicagoya gitmiştim. otelde takılıyorum gece canım nasıl mantı çekti nasıl mantı çekti... neyse gittim markete yarım kilo kıyma aldım, yan odadaki hanıma rica edicektim bacım şunla iki mantı yap da yumulak dicektim. kapıyı tıklattım tam bacım dicektim ki karşımda altında çiçekli eteği üstünde simli boncuklu bluzu ile scarlett johansson kapıyı açmasın! beyler öyle bi çekici geldi ki o an nutkum tutuldu anca mantı ehe kıyma ehe ehe diyebildim. bu yollu anladı tabi çekti beni içeri gel bestil yaptım ondan tıkınakoy ben mantıyı yapayım aslanım dedi. geçtim koltuğa yayıldım bestil yiyorum bu da başladı hamur açmaya.

    bana dedi ki kaplanım içerisi çok sıcak istersen pijamanı çıkar donla gez (üstümde dede yadigarı mavi çizgili pijama ve atlet var bu arada). ben de çıkardım pijamayı. bunu benim boxeri görünce bi gülme aldı. boxerda dikkat iş makinası çıkabilir yazıyodu. görelim bakalım senin damperliyi dedi. neyse geçtik yatak odasına soyunmaya başladı bu. südyeniyle uzandı yatağa kopçayı açıver yakışıklım dedi. ben de uğraşmaya başladım kopçayla ama bi türlü açılmıyo dıbınakodumun kopçası. enigma bundan daha rahat çözülürdü heralde amk. çözemedikçe ben daralmaya başladım. sonra bi anda nefesim kesildi. soluk alamıyorum amk. bi baktım yüzüm de kanamaya başladı. korktum çırpınıyorum.

    amk sonunda uyandım. yatakta dönerken pikeye dolanmışım boğulayazmışım. çırpınışlarımı duyan annem beni kurtarmaya çalıştı, çözemeyince de pikeyi kesmeye kalkıştı, yüzümü gözümü çiziktirdi.

    amk bu da böyle lanet bi anımdır. sonuç olarak rüyanızda canınız mantı çekerse uyanın direkt amk. sonu bomtak bi yere çıkıyo.
    ···
   tümünü göster