/i/Tespit

  1. 1.
    +3 -2
    Beyler bi panpamizin fikrini gordum 1 saat once, benim dusunceme gore kivircik saclilar degil de ozellikle kizil sacilar mukemmel kizlardir. Acikliyorum...

    1.






    Gizemlilerdir, bu onlara farkli bir cekicilik katar.

    2.






    Caliskan olurlar, genelde zeka seviyeleri yuksektir ve onlarla konusurken nutkunuz tutulmaz ise hep konusacak konu bulurlar.

    3.






    Erkekleri etkilemekte ustlerine yoktur. Dogal kizil saclilar dunyadaki kadinlarin neredeyse yuzde 1 ini temsil etmekle beraber, sadece kizillarda olan bir feromonlari vardir; bu bilimsel olarak da kanitlanmistir..

    4.






    Cocukken bile tatlilar dbk!!!

    5.






    Kolay etkilenirler, bazi kiz tipleri gibi onlara yuzlerce lira/pound/dolar/euro harcayip pahali yerlere goturmeniz gerekmez

    6.






    Size bagli kalirlar, arkadassaniz kucuk kavgalar yuzunden sizin kalbinizi kirmazlar. Sevgiliyseniz baska erkeklere bakmazlar sizin de baska kizlara bakmanizdan hoslanmazlar, ayrica dusuk gonullulerdir. Eger baktiginizi falan gorurse bunu size insancil sekilde aciklayip, pelinsular gibi sizi “SEN BENI SEVMIYOSUN” diyerek tek hamlede savurup atmaz.

    7.






    Bira icmeyi cok severler, ve kolay kolay sahros olmaz cogu. Bazilariniz icin bu bir problem olabilir, devamini okuyun.

    8.






    Aklinizdan genelde onlarla sarilip uyumak gelir, yataga atip direk gibmek gelmez. Dounmaya kiyamazsiniz, incilecegini dusunursunuz.

    9.





    Ama gelgelelim o gun geldiginde yataktan memnun ve yorulmus halde ayrilirsiniz cunku enerjisi bitmeyen varliklardir. Sizi bir boga gibi surup kaplumbaga gibi birakirlar.

    Bunlar kendi deneyimlerimden yola cikarak paylastigim artilaridir. Kafamdan atmadim hicbirini, simdi tavsiyem, bilgisayari kapatip disari cikin ve kendinize bu incilerden bir adet kapin!
    ···
   tümünü göster