/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +83 -3
    Sigarasından bir fırt çekti ve başladı anlatmaya:
    K:KIZ B:BEN
    K:Biraz önce annem babam aceleyle eve geldiler. Suratlarından ve aceleci oluşlarından bir sıkıntı olduğu belliydi zaten. Onlara ne olduğunu sordum bana cevap vermediler. Valiz hazıyorlardı aceleyle. Onlara bir kez daha ne olduğunu sordum annem ağlamaklı bir ses tonuyla amcanın kızı vefat etti dedi.Biz gidiyoruz Malatya'ya doğru.Sen burda kal dediler. Neden benim gitmediğimi sorarsan ben o kuzenimle 1 ay önce ciddi bir kavga etmiştim. Kavga ufak bir tartışmayla başladı ve birden alev aldı birbirimize ağır hakaretler ettik. Herneyse babam yüzüme bile bakmıyordu. Babama nasıl olmuş diye sordum. Bana umrundaymış gibi davranmana gerek yok. Umursamadığını zaten biliyorum dedi ve valizleri alıp dışarı çıktı. Söylediği o söz beni oldukça üzdü ve üstüme birşeyler giyip hemen aşağı indim. Babam arabayı yerleştirirken annem yardım ediyordu o sırada babama ben böyle olsun ister miydim diye bağırdım. Cevap vermedi. Kolundan tutup bağırmaya devam edince tokat attı. Annemede bin arabaya çabuk dedi ve gittiler. Bende onlar gittiğinden beri burda düşünüyorum.Ölmesine gerçekten üzüldüm babannemler hepsi perişandır şimdi ama benim suçum ne? dedi.
    B:Senin bir suçun yok baban olayın gerginliğiyle sana bağırmış olabilir üzme kendini herkes tartışıp kavga edebilir, nereden bilebilirdinki dedim.
    K: Haklısın ama üzülüyorum işte elimde değil dedi.
    Ayağa kalktım. Elimi ona doğru uzatıp betondan kaldırdım.Bir an göz göze geldik.Ona betonda oturma üşütürsün diyip masum bir ifade takındım.O da zoraki gülümsedi.
    K:Kız sigara ve herşey için teşekkürler. Sanırım biraz uyumam gerek gideyim ben artık
    B:Önemli değil bencede git biraz uyu. Düşünme çok senin hatan değil diyip telkin verdim.
    Kız birkezdaha hafif tebessüm edip caddeden sağa dönüp gitmeye başladı.
    Nolmuştu aşık mı olmuştum.Yok be daha ilk kez gördüğüm kıza nasıl aşık olabilirdim.Hem birdaha görmeyecektim belkide.O sırada saate baktım 2:55 geç kalıcaktım hemen fırına doğru koşmaya başladım.
    ···
   tümünü göster