/i/Devlet

  1. 1.
    +5 -9
    Siz ne biçim insanlarsınız amk. Şehitleri bile ayırdınız böldünüz. Hepsi bu vatan millet için şehit oldu başka bir şey degil. Hepsi de birer kahraman. Bari bunları bölmeyin.
    ···
    1. 1.
      -1
      Bunları bir anlık sinirle yazdığını düşünerek sakin bir kafayla şimdi yazacaklarımı okumanı istiyorum kardeşim
      Bu adam şehitleri ayırmak ister mi hiç Türk bu adam bir kere neyse konumuz o değil şimdi panpa bi sakin kafayla düşün benim vatanım için doğuda askerlerimiz şehit oluyor ve sadece 30 saniyeliğine adlarına yapılan tören gösteriliyor ama bu demokrasi şehidi dediğimiz bu RTE nin kıçını kurtaran insanlar sanki daha üst mertebe şehitmiş gibi gösteriliyor sanki bu indanların canı can da Doğudaki kahramanlarımızın canının patlıcan gibi gösterilmesinden şikayetciyiz biz. Biz şehitleri ayırmıyoruz ayıranları kınıyoruz kardeşim
      ···
    2. 2.
      +5 -20

      Edit: Şukukayan adam gibi adamlar.. Allahınıza kurban ulan sizin❗ Harbiden gerçekleri görebilen, sayınız az da olsa sizin gibi vatan evlatlarının olduğunu bilmek bile bana yetiyor.
      Diğerlerine gelirsek; Eksileyin amk veled-i zinaları, eksileyin❗ Sizin gibi huur çocukları oldukça bu memlekete daha çok FETÖ"ler gelir, ananızı giber ve gibmeye de devam eder. Şuraya yalandan @2"nin yaptığı gibi yazılar yazsaydım şukular şelale olurdu ama derler ya, doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. Buradaki de aynı hesap.
      Sözlük vatan haini kaynıyor derlerdi de inanmazdım. istisnalar dışında sözlüğün %90"ını oluşturan velet sürüsü kendine Atatürkçü deyip, ferre izleyip asılmaktan başka bişey bilmeyen asalak huur çocuğundan başka birşey değildir.
      O ağzınızdan düşürmediğiniz Atatürk"ün laflarıyla uzaktan yakından alakanız yok❗ Atatürk mezarından kalkıp gelse emin olun sizin gibilerin yüzüne tükürür bu ülkeden de gibtiri çekerdi.
      Türküm demeyle Türk olunmuyor, Türk olmanın hakkını vereceksin ulan❗ Ferre izleyip, 31 çekmekten başka işi olmayan adam(❗) sözlüğe gelip Ne mutlu türküm diyene lafını ediyorsa, ben o adama Türk değil huur çocuğu desem az kalır❗ Edit Sonu


      Algı operasyonu var arkadaşlar, bu başlığı açanın FETÖ"cü olması ihtimali hiçte az değil.
      Oyuna gelmeyelim❗ Istediklerini yaptırmalarına, böyle bir zamanda sıkı sıkıya kenetlenmişken, bizleri tekrar birbirimize düşürmelerine izin vermeyelim❗
      Bu ülke RTE"nin ya da bir başkasının kıçından ibaret değil❗
      15 Temmuz"da silahsız, savunmasız halk çıkıp tankların, silahların önünde durmasaydı; şimdi zütümüzden kan alıyor olurlardı..
      Ülke RTE"nin kıçından ibaretse, doğudaki askerimiz de onun kıçını kurtarmak için şehit olmuş olmuyor mu?
      O zaman Ömer Halisdemir"de, RTE"nin kıçını kurtarmak için mi şehit oldu yani?
      Darbeyi planlayan hainler başarılı olamayınca, sosyal medya vb. yerlerde insanları bunun bir tiyatro, oyun ve başkanlık için yapılmış bir kurgu olduğunu,
      insanları milliyetçilik duyguları üzerinden vurarak; halkı galeyana getirmeye, hükümete ve devlete düşman olmaları için çalışıyorlar.
      Oyuna gelmeyin, gözünüzü açın❗ Bunlar bizim gibi Vatansever görünüp; içlerinde bizlere karşı kin besleyen hainlerdir.
      GÜN HAiNLERE KARŞI BiRLiK OLMA ZAMANIDIR, KENDiNiZE GELiN❗❗

      Tümünü Göster
      ···
   tümünü göster