/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 126.
    +67
    sabah oldu küpten bir kaç 200 lük daha isteyiverdim. baktımki böyle olmayacak. sürekli para dileniyormuşum gibi oluyor kendimi kötü hissediyordum amk. küpe dedim ;

    şu hesap kartımı limitsize çevir

    sonra hemen arabaya atlayıp bankamatiğe gittim harbiden kart limitsize dönmüştü amk. yani hesap kartıydı ama şöyle söyleyeyim. hesabınızdaki para kısmı hani şu yan yatmış 8 varya işte öyle duruyordu. limitsizdi yani. para çektikçe çekiyordum onda değişiklik olmuyordu.

    neyse bu para mevzusu çok uzadı hemen kısaya bağlıyorum. baktım beyler böyle olmayacak araba bile kira amk. madem elimde sonsuz para kaynağı var arabam niye kira olsun ki? hemen küpe dedim 500 eurodan 1000 tane yapıver. beyler bilmeyenler için 1000 tane 500 euro 500.000 bin euro yapıyor. oda nereden baksanız 1,6 milyon tl falan.

    olum kısaltayım dedim dahada uzadı bu para mevzusu. neyse beyler ben para sıkıntısını çok kolay çözdüm ve arabayı satın aldım. sonra eve dönüp kızlarla bir güzel kahvaltı yaptım. ama beyler öyle böyle değil çok güzel bir kahvaltıydı.

    kızlarda bizim kızlara hiç benzemiyor beyler. kahvaltı yaparken rusun yanağından fıstık alıyordum mesela gülüşüyorduk. ama bunu bir türk kızına yapsam çek elini be sapık. .sss diyecek. neyse beyler kızlara sürprizde yaptım. küpün sayesinde kızların pasaportlarını kimliklerini falan hep klonlattım. verdim kızlara çok sevindiler hepsi kucağıma atladı. hele o sarışın bombanın füzeleri temas edince bende hararetlenme oldu.
    ···
   tümünü göster