/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +77 -17
    Üniyi trakyada okudum beyler o seneler bunlar iyice yuvalaşmış saklamadan kendilerini takılıyolardı nermin diye bi karı vardı bizim okuldan 4. Sınıf ve oda cemaat evinde kalıyodu ama kadın tam bir huurdu resmen azgınlığın nirvanasına ulaşmıştı yanıyodu buna zamanla yanaştım. muhabbet sohbet derken bunu bi okul çıkışı ders çalıştırma bahanesiyle eve attım o gün öğle arasından sonra okula gitmedik akşam ders bitişi 4 tü 4 e kadar zütten bunu çatur çutur gibtim amk ama ben hayatımda böyle azgınını gibmedim bilen bilir trakya da ki ünilerde çok fazla türki cumhuriyetlerinden hatunlar vardır ferre yıldızı gibi okula gelirler. Onlardan bir kaç tanesini de eve atıp hunharca gibmiştim ama bu hatunun verdiği zevk farklıydı karı emik emik emiyodu dalgayı resmen. Çok uzatmıym gel zaman git zaman bu ilişki bu şekilde bi 3-5 posta yürüdü bi akşam mesajlastık gizlice geceleri yorganın altına girip telefonla bana mesaj atıyodu dıbını falan çekiyodu o gece evdeki ablasından bahsetti ayşendi karının adı 30 yaşında bekar hiç evlenmemiş erik gibi zütü olan bi karıydı arada çarşıda görüyoduk bana anlattığı şeyi duyunca şok oldum ayşenle tanışmanı istiyorum yarın gece saat 2 de buraya gel dedi ben şok oldum amk ufaktanda tırsmadım değil. Aklıma envai çeşit senaryo geliyodu abileri toplayıp domuz bağı yapıp bana oral yaptırmak en baskın senaryoydu kafamda. (Gizli muallak değilim)

    Velhasılkelam abazalığın sınırlarını zorlayan birisi ve merakının tutkunu olan ben o mesaja tamam dedim. O gece uyuyamadım düşünmekten sabah uyandım ama aklım dün ki mesaj da.
    Daha sonra...

    Edit:hikayemin sonuna gelmiş bulunmaktayım 7. Sayfada okuyan okumayan bütün panpalarıma teşekkür edip o güzel totoşlarından şaplaklıyorum.
    ···
   tümünü göster