/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +13 -17
    merabalar pampalarım bu entry yanınızdaki insanları çok özenli seçmeniz gerektiğine ve kadınların huurluğuna dair ibretlik bir anımdan oluşmakta.

    yazları çalışırım işte ekmek parası reklam olmasın ismini vermiyim nişantaşında güzide bir mekanda paspallık garsonluk falan yapıyorum. benim eski sevgilimin society ortam falan hep buralar. 10 aydır ilişkimiz vardı taki geçen aya kadar.

    bigün yine bak gününü de hatırlıyorum çarşamba günü sabaha yakın işler böyle durgun. servis yapıyorum sonra yeri paspallıyorum böyle. derken bizim tikiyle iki üç arkadaşı geldi. ben gülümsedim onu görünce baktım hiç pas vermedi. allah allah dedim bi takluk mu yaptım yoksa diye aval aval düşünüyorum yazık bana lan şimdi bakınca olaya.

    neyse gittim onların masaya. güler yüzle siparişlerini aldım ama bizim kizda tık yok. neyse bunlar nedense çok oturmadı kalktı bizimki de bi selam sabah tek laf etmeden gitti.

    gittikten sonra arıyorum meşgule veriyo mesaj atıyorum açmıyo. tüm gün ne tak yaptım diye düşündüm amınkoyyım. seviyoduk işte napalım biz de.

    akşam eve geldim mesaj atmış aynen şöyle "eve yeni geldim (buraya nickimi koyun) ve beni bugün çok utandırdın kafamı kaldıramadım tüm gün."

    ne yapmıştım ki düşündüm düşündüm. "aşkım ne yaptığımı bilmiyorum" dedim çaresizce. hala aşkım diyorum. vay pekekent.

    kız bana "bugün esralar ve sinemler ay o senin sevgilin değil mi deyip güldüler kusura bakma (adım) daha fazla birlikte olamayız"

    ben şok. "yani benimle garsonluk yaptığım için mi ayrılıyorsun zütümün kenarı oç" dedim.

    "malesef" dedi yüzsüz yüzsüz.

    "amk salağı restoran babamın ulan yaz harçlığı yapıyom huurrr" dedim.

    önce cevap gelmedi. Nası mooors, nası moors..

    "aşkım çok özür dilerim." falan dedi yüzsüz gibi bir de.

    sonra kızı bu civarda daha görmedim. ama pampalarım kıssamdan hisse etrafınızdaki insanları iyi seçin sizi sırf paspallık yapıyor diye terkedecek insanlar varsa onları hiç hayatınıza alıp yanınızda gezdirmeyin. bu da böyle bir anımdır tüm kadınların dıbına koyyım bu da huur yengenizin fotosu.
    ···
   tümünü göster