/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +1878 -111
    Az önce bunu gördüm bi sayfada. okuduğum gibi kan beynime sıçradı. dıbını ırziyetini gibtiğim hiç utanmadın mı da bu yazıyı yazarken karaktersiz kahpe?

    böyle büyük bir huur çocukluğu yapıp, heriften nafaka koparma peşine girip bir de sonuna allaha emanet olun diyen ağzını gibeyim senin amk karısı. ulan sabahtan akşama kadar gri eşofmanı çeker karı programları izler sıtarbaksta takılır onun bunun dedikodusunu yaparsınız bir de feministlik taslarsınız. yok kadınlar daha zekidir daha üstündür daha bilmemnedir.

    ulan her tarafınız komple am olsa nolur sizin lan? komple baştan sona am olsanız nolur dıbına koyduğmun palamut tipli huurları sizi, beyin olmadıktan sonra, karakter olmadıktan sonra, her tarafınız am olsa nolur? sizi adam yerine koyup aşık olan her bir türk erkeğinin olmayan aklını gibeyim. net!

    ---

    EDiT:

    http://www.gazetevatan.co...esinin-aski-537246-yasam/

    http://www.haberler.com/t...masindaki-8529045-haberi/

    son olarak, türkiye için k*rtler neyse türk erkekleri için türk kızı da o'dur. namussuzdur, kahpedir, nankördür, haindir, ihanet eder, huurdur, huur çocuğudur, karaktersizdir, beyinsizdir, vebadır, sırtta taşınılan yüktür.
    ···
   tümünü göster