/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +1 -2
    gidene salak, enayi demiyorum amk. size ne dıbına koyim.. adamın parası var, gidiyo. sen niye gitmiyosun derseniz sıcak içecek sevmiyorum. çay falan kesinlikle içmem. tatları boş olan şeyler bence. ben de sizin gibi düşünüp buraya sıcak içecek içen gerizekalıdır mı yazim aq? millet istediğini yapsın eleştirmek için eleştirmeyin.

    parası olmadan gidene bizim lafımız, parası olana değil diyosanız o onun ve ailesinin sorunu. evet, var öyle huur çocukları. ama ailesi de bu çocuğu yaptıysa her takunu düşünecek. yapmasaydınız lan o zaman istediğini alamayacaksanız. sanki dünyanın daha fazla insana ihtiyacı varmış gibi..

    15 lira nedir çok pahalı. ulan pahalı olan ortam. kahve değil. siz bi' kafeye giderken aa burası da pahalı, bi'şeyler alıp eve gidelim mi diyosunuz? kafenin ortamı için olduğu gibi millet de oranın ortamı için gidebilir.

    bi' de saçma sapan karartma kampanyaları.. her bir kahve bir bağdatlı çocuğu öldürüyomuş. he amk adamlar anlaşma yapıyo hatta. bak ben bu kahveyi alıyorum ama o çocuklar ölecek tamam mı yakışıklı diyolar aq. çomar mısınız olm siz? ota taka inanmaya yer arıyosunuz aq. ölüyosa da size ne amk. burda adalet için gitmiyorum ayağına yatmayın. imkanınız olsa her taku yaparsınız. para yok. kahve 15 lira. giden salaktır. her kahve bir çocuk öldürüyo. (kahve spermi azaltır diyolar, onu diyosanız ayrı) sen de barış elçisi oldun. param yok demiyo da amk fakiri!!!
    ···
   tümünü göster