/i/Tespit

  1. 1.
    +62 -9
    islamiyet'ten hızlı yayılan kulaktan kulağa yıllardır aktarılan yalan dolu bilgilere bu kadar inanmanız beni üzüyor. Kısa kesip sonuca bağlayacağım.

    insanları yönetmenin köle yapmanın 2 yolu vardır.

    1. Korku
    2.Din

    Korkuyu ele alalım.

    Korku insanı vasıfsız bir birey haline getirir sağlıklı düşünme yetisini tamamen yok eder. korkan insan korkusundan kaçar ve asla yüzleşemez yüzleştiğinde ancak hidayete erer ve doğruyu görür Kısaca korku insanı bir ağaca dönüştürür ufak bir esintide gürler kendini ve ona tutunanları sağa sola dağıtır. Bir insanı korkutarak ona istediğiniz her şeyi yaptırabilirsiniz.

    Korku ve yalanlarla insanları köşeye sıkıştırmaya her an ölüm tehlikesi altında insanları zayıflatmaya çalışan emperyalist pekekentlerin oyununa gelmeyin panpalar.

    Din'i ele alırsak..

    inançlara saygı duyan bir insanım ama Bütün dinlerin başlangıcı korku ve muhtaçlıkla ortaya çıkmamışmıdır? Bir insan eğer inanırsa o uğurda ölecektir bunu zaten biliyorsunuz. Çünkü ona vaat edilenler var muhtaç bu dünya da bir şey görmemiş... Ölürseniz cennete gidersiniz kısa yoldan sonuç.

    Dini fazla uzatmadım siz demek istediğimi anladınız.

    Geçmiş yüzyıllarda insanlar Tanrının gazabı olarak gördüğü Volkanlar Sel felaketleri Depremler ile kandırılır eğer para verip dua ederseniz şu kişiye o tanrının adamı dua ediyor deprem vs. felaketler olmuyor denip paraları hayvanları yerleşim yerleri gasp edilirdi. Günümüzde ki illuminati haarp vs. kulaktan duyma insanları korkutarak kontrol etme oyununun devamıdır Beyler Rica ediyorum bu tür saçmalıklara okuyan üreten bireyler olarak inanmayalım sizleri seviyorum iyi geceler
    ···
   tümünü göster