/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +42 -8
    Selam beyler ben istanbul maltepede oturan ogretmen bir panpanizim. Bu aralar baktim teyzeni yengeni enisteni gibmeden trend olamiyorsun. Tatil var hali hazirda bosum zaten kullaniyim dedim. Atasehirde oturan zengin zuppe bir bacanak var benim. Adi harun. Dusundumki eger Harunu gibersem sozlukte trende yerlesirim.

    Hemen aradim bacanagi ziyaret amacli gelicem perdesiyle. Dedi tamam haftasonu gel bosum. Ben tabii heyecanlandim hemen. Hazirliklara falan basladim artik bende trende girebilecektim.

    Haftasonu geldi catti. Atasehirdeki bacanagin oturdugu bize gore gokdelen olan apartmanlara geldim. Bacanak beni assagida bekliyomus bikac iside varmis. Neyse el sıkıstık bindik asansore. Konusma aynen şöyle; ben(b), bacanak(k)

    b: ee cok oldu gormeyeli bacanak isler yolundami ? yaslanmisin sen yıa
    k: isler yolunda yolunda bu aralar paranin dibine vuruyoruz. para canlandirir yavrum doktora git bi (muallak hava atma seklinde soyledi)
    b: hııa, iyi iyi. yenge evdemi bari ? (hani bacanak olmazsa yengeyi giberiz)
    k: yok o evde degil, gitti yine sürtük arkadaslariyla avm ye tabi para bol gibiyo iflahimizi.
    b: ha, ha guzel oldu aslinda bende sana bisey soyliycektim..

    dedikten sonra hemen dudaklarina yapistim. o da venim kafamdan tuttu kendine dogru cekti. bildigin vakumluyorduk birbirimizi. trend olma tutkusuyla duduslarini yalayarak kendimden gectim. asansor katta durdu hemen eve gectik. aldim bunu soydum bacak omza yapmaya basladik. misyoner pozisyonunu yapamadim ami yoktu. bende aldim bunu hoplata hoplata icine bosaldim. neyse kakltim ben yerimden tam trend edasiyla pantolonu giyerken bacanak beni kolumdan tuttugu gibi "nereye gidiyon yok oyle yagma daha KAPRUZ KESECEZ" diyerek kendine cekti kafamdan tuttu yalatmaya basladi. bende ne olacak iki dk yapar giderim dedim. ama oyle olmadi yaladikca buyudu. artik 19 cm lik hasmetullahi yuzume yuzume vurmaya baslamisti. kollarimdan tuttu domaltti ellerimi kitledi. hasmetullahi icime daldirip daldirip cikariyordu. inlemekten bagirmaktan anirmaktan apartman daireleri titriyodu bildigin. sonra aldi beni duvara yasladigi gibi koklesi hasmetliyi. benim son bir bagirmamla folloş olan icimi beyaza buladi.

    o zamandan beri paytak paytak bile yuruyemiyorum mk. oturamiyorum. yatamiyorum bile. ayakta zor duruyorum. soranlar oluyo "kalçada çıkık varmış" diyorum. ne yapicam bilmiyorum beyler. hep sizin yuzunuzden maltepeden kalktim taa ebesinin amindaki atasehirde bacanaktan yannan yemeye gittim. sizin yuzunuzden hep kim verecek hesabini simdi ha ?
    ···
   tümünü göster