/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 4001.
    +51 -1
    BÖLÜM 41 -


    ilk etap sona ermişti. Toplamda 3,200 cihatçı militan öldürülmüştü. Bu yüksek bir rakamdı, fakat artık Cihatçılar hava harekatının farkına varmışlardı ve sivillerin bulundukları noktalara çoktan hareket etmişlerdi.
    Artık Askeri operasyonun tam anlamıyla başlama zamanı gelmişti. Türk Ordusu yola koyuldu.

    115.000 kişilik Türk Ordusu, modern ve teknolojik mühimmatları ile güven veriyor, ve bölgede bir kez daha işleri değiştirmek için yola çıkıyordu. 255 ALTAY tankı da operasyonda yer alacaktı.
    Ordu Deyr Ez-Zor’a yaklaşırken bazı küçük grupları buldukları yerde imha ediyordu, böyle yoluna devam etti ve Deyr Ez-Zor mevzileri görünür hale gelmişti. Ordu operasyona başladı...

    Çatışmalar başlamıştı. ! Türk Ordusu hızla ilerliyor, az kayıplar vererek çevre köylerini tek tek ele geçiriyordu ! Yaklaşık 12 köy ele geçirildi, burada kontroller sağlandı . ilk belirlemelere göre 20 şehit verilmiş , yaklaşık 1200 militan gebertilmişti. Kalabalık ve profesyonel olan Türk Ordusu büyük bir başarı elde etmişti.
    Türk Ordusu taarruza geçti ! Taarruz tam 5 saat sürdü, ana haber bültlenlerinde, çatışmalar hakkında dakikası, dakikasına bilgi veriliyor, TSK’nın kontrol sağladığı bölgelere video ile bağlantı oluşturuluyordu.
    SON DAKiKA haberi ajanslara düşüyordu. Ölü bir beden vardı ! Kimin cesediydi bu ?
    ···
    1. 1.
      0
      yardır yardııır
      ···
    2. 2.
      +2
      Kesin Türk komutan yada isidli komutan
      ···
    3. 3.
      0
      Kesin Türk komutan yada isidli komutan
      ···
    4. 4.
      0
      Rezxz part devam plzz
      ···
    5. 5.
      0
      Devam lutfen
      ···
    6. 6.
      0
      Helallllllll
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster