/i/İş Güç

İŞLER GÜÇLER
  1. 1.
    0
    arkadaşlar iş yerinde yaşadığım bazı olaylardan dolayı artık canıma tak etti o yüzden size içimi dökmek istedim,

    ben istanbul da oturduğum için kendi şehrimde üniversiteyi kazandım ve bir şekilde okuyup üniversiteyi bu sene bitirdim ve yaklaşık da 5 aydır bir barter (takas sistemine dayalı danışmanlık firması) firmasında broker olarak çalışmaktayım. burada işe girmemin nedeni de babamın gel bak sana iş buldum pazarlama-satış deneyimin olsun demesi ve benim de dış ticareti meslek olarak benimsemem ile oldu ( bir yerden pazarlama deneyimim olsun istedim )

    neyse gel zaman git zaman burada 2 ay doldu her şey güzel asgari ücret ile çalışıyorum ve aileyle kaldığım için pek de parada gözüm yok, ama burada ki ortam şöyle ki bir patron var adam yönetim kurulu başkanı (güya), bir genel müd yardımcımız var, operasyon müd. bi kız var oda satış müdürü geçen birini daha aldılar pazarlama müd. falan diye gidiyor herkes müdür soktuğum şirketinde. beni de geldikten 1 ay sonra özel kalem-idari ve mali işler müd. falan yaptılar personel alımlarına ön muhasebeye kadar bakar oldum ama herkes müdür olabiliyor ve ben bu mudur iş hayatı diye soğumaya başladım.

    bu işten soğumamın nedeni ise 42 ve 44 yaşlarındaki bu iki müdürün 1.500 tl + prim(ama hiç prim aldıklarını görmedim kasa defterine bakıyorum devamlı) tanımasam dicem ki ulan belli ki okumamışlar normaldir falan ama durum cidden öyle değil. işin aslı bu adamlardan biri(genel müd yrd. olan) istanbul üni işletme bitirmiş almanyada yüksek lisans yapmış hollanda da çalışmış almanca ve ingilizce ana dil gibi ama aldığı maaşa bak. diğeri de istanbul üni de iktisat bitirmiş falan yani. bu adamın da kompleksleri var; gerek yaşın ilerlemesi gerek evlenmemiş olması gerek kariyeri gerek annesiyle yaşaması falan cidden çok alıngan biri haline gelmiş.

    beyler dinleyen varsa 2 part ta bitirmek içimi dökmek isterim, şuan iş yerindeyim zaten rez alan varsa devam ediyorum
    ···
   tümünü göster