/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +27 -1
    Arif-El ve annesi Ceku tarafından patlamak üzere olan G.O.R.A gezegeninden kurtulması için bir roket ile Dünya’ya gönderilir. Arif-El’in Faruk-El’i Dünya’ya göndermesinin sebebi sarı güneşin ona çok üstün güçler vereceğini bilmesidir. Dünyada’da Bağcılar kasabası yakınlarına düşen Faruk-El’i Rasim ve Rukiye Kent isminde iki çiftçi bulur ve ona Bob ismini vererek kendi çocukları gibi yetiştirirler. Üniversiteyi okumak için Metropolis kentine gelir. Üniversiteyi bitirince Hürriyet gazetesinde işe başlar.Burada Remziye ile tanışır ve olaylar gelişir. Bob Marley Faruk ismini ona veren Remziye’dir. Ayrıca birçok lakabı vardır. Bunlardan bazıları : “The Man of Laser”, “The Man of BobMarley” ve “The Last Son of G.O.R.A”. Anlamları ise “Lazer Adam”, “Bob Marley'in Adamı” ve “G.O.R.A’nın Son Oğlu”.





    Bob Marley Faruk, özel olarak Batman, Superman, Green Arrow, Captain America, Komutan Logar ve Obi-Wan Kenobi'den dövüş teknikleri eğitimi almıştır.







    Üst düzey avlanma teknikleri vardır, galaksinin en iyi sucuğunu yapan kişi olarak bilinir.







    insan sarrafıdır.Karşısındaki canlının her özelliğini 1 dakika içerisinde tanımlar.








    Işın kılıcı sayesinde istediği kişiyi tek dokunuşla varoluştan silebilir.Yeteri kadar hızlı çevirirse zamanda yolculuk yapabilir.








    Muhteşem kılık değiştirme yetenekleri sayesinde hergün yanında bulunduğu kişiye karşı bile kendini gizleme yeteneğine sahiptir.


    ···
   tümünü göster