/i/Tespit

  1. 1.
    +181 -10
    Beyler gündemimiz malum. Ruslar ile aramız iyileşti bayağı ve bende bugünlerin anldıbına hitaben Rusya'da 6 yıldır yaşayan bir panpanız olarak Rus kadınları hakkında 1-2 yazı yazayım dedim. Biraz uzun olabilir ama okuyun.

    Önce biraz Rus milletinden bahsedelim beyler. Bu adamlar gerçekten votka içmeyi bir sanat haline getirmişler. Bizde nasıl bir yere gidilince çay , kahve varsa bu adamlarda da bir shot votka var. Ben içki içmeyen bir panpanızım ve Rusya'ya geldiğimden beri bu duruma bir türlü alışamadım ve Ruslar içkilerini kabul etmediğim için açıkcası beni tanımadan bir önyargı beslemiyor değiller. Bu arada mühendisim beyler onu da söyleyeyim.

    Aşırı milliyetçiler özellikle erkekleri. Kızları biraz muhabbetten sonra takmıyor ama erkekleri doğrusu ırk konusunda çok koyular ama sizi severlerse rus gibi adamsın diyorlar. Sevinçlerinde bile kendi ırklarına katıyorlar yani :D Bizim Türk işçilerin arasında var bunlardan ve onca Türkün arasında bile kendilerine bir grup kurup kendi aralarında takılıyorlar. Yemeklerini bile ayrı masada vs.. yiyorlar. Putine çok bağlılar. Devlet ne derse onun kafasındalar yani biraz koyunlar. Putin yanlısı olmayanlar bile dış meselelerde Putine söz ettirmiyor. Bu 2 gün önce olan görüşme olmadan , ortamlarda Türküm deyince bi yüz ekşitme oluyordu. Ama o görüşmeden sonra daha sıcak karşılanıyoruz. Erkekleri saf kalas beyler. Konuda hep % ile oranlayarak gideceğim ama cidden diyorum %70i kalas erkeklerinin. Kadınlara hiç değer vermiyorlar. E adamlarda haklı anasını satayım kolunu kaldırsa sarışın , mavi gözlü en azından güzel fizikli kadınlar.

    Şimdi gelelim Rus kadınlarına.

    Beyler öyle sandığınız gibi hepsi sarışın , mavi gözlü değil ama %60ı sarışın ve güzel vücutlular. Çoğu mavi gözlü yani çıkın meydana 10 tane kız görün en kötü 3-4 tanesi renkli gözlüdür. Kalan %40ı açık kumral saçlı ve beyaz tenli hatunlar. Esmer hiç göremedim Rus olarak. Genel olarak boy ortalamaları 1.70 ve üstünde ama 1.65 kızlarda çok. Boyları Türk kızlarından yüksek ama orası kesin. Oranlayacak olursak yine Rus kızları gerçekten güzel kızlar beyler. %80 oranla çok güzeller doğrusu.

    Gelelim huylarına.

    1) %55'i Her türlü muhabbeti edeceğiniz , eğlenceli ama asla ve asla evlenmemeniz gereken tipler beyler. Bu kızlar küp gibi içiyor ve Antalya , Aydın , Muğla'ya gezmeye gelenlerin %70i gibi bir oranı bu gruptan. Dertleşme için sizi dinlerler , sizinle eğlenirler , sizinle bir erkek gibi içerler ve doğrusu bu kızları yatağa atmanıza gerek kalmaz onlar sizi atar.Türkiye'de Rus turist cana yakındır mantığını bu hanım ablalar oluşturdular.Paraya aşırı düşkünler.Paran yoksa böyle bir kızla beraber olman zor.Olsan bile paralı birini bulduğu an basar sana tekmeyi.ilk geldiğim sene durumum kötüyken bizim bir genel müdür abimiz vardı. Her gece bir tanesiyle fotoğraf atardı... Asla bunlardan bir anne olmaz düşüncesindeyim ki gözlemlerime dayanarak söylüyorum bunları.Bizim burada Türk işçilerimizin çoğunluğu bu kafada hatunlarla evli veya bekar hayatı yaşıyor. Neredeyse hepsinin evlerine konuk oldum ve evleri leş beyler. Evli olup da çocuğu olanları görseniz kadın çocukla ilgilenmiyor bile. Kendilerine çok iyi bakarlar ama aynı özeni evlerine göstermezler. Çok dindarlar , koyu ortodokslar ve asla ve asla dinleri konusunda sizinle tartışmazlar. Geneli güzel ve sarışın , en azından fizikleri çok güzel oluyorlar.

    2) %20'lik kısmı ise kendi halinde , işinde gücünde olan ve öyle barlarda , ortamlarda olmayan kızlar. Genellikle bu kızlar ortalama bir işte çalışıp , ailesiyle kalanlar beyler. Yalnız çok tehlikeliler. Sessiz görünüyorlar fakat kaç kere bu tip kızları gündüz işinde gücünde sonra sosyal medya hesaplarında içkili ortamlarda gördüm. Saman altından su yürütüyorlar ama anne olurlar yani. 1-2 tanesini tanıma fırsatım oldu. Size bağlanırlarsa her şeyi yapıyorlar ve sözünüzden çıkmıyorlar. Sadece muhabbet ettiğim bir kız vardı bu gruba koyduğum. Kızla 1-2 hafta gece sohbet etmemize rağmen beni çok seviyordu ve kaç kere bana yemek yapıp getirmişti. Ama şu var sizden daha samimi birini görse düşünmeden bırakır gider sizi. Bunlar ilgiden sıkılmıyor.Ne kadar çok ilgi gösterirseniz sevgileri o oranla artıyor. Çok güzel kızlar oluyorlar. Bu tip tanıdıklarımın hepsi renkli gözlü ve çok tatlı kızlardı. Açıkcası Rus erkekleri ilgi göstermediği için ilgi gördüklerinde bu hale geliyorlar. Şımarıyorlar da diyebiliriz.

    %15'lik kısım hükmetmeyi seven tayfa. Bunlar aşırı dominantlar beyler. Erkeği avucunun içine almasını çok iyi bilirler ve ona hükmederler. Çok sadıktırlar ama her dediklerini yaptırırlar. Yapmazsanız , koyarlar kapının önüne. Bir Türk erkeği bu kadınlarla yapamaz düşüncesindeyim. Kılıbık bir karakter olmanız gerekiyor ki bunlarla evli olan adamlara bakıyorum çoğu öyle. iyi anne olabilirler ama yetiştirdikleri çocuğa ne kadar sevgi gösterirler muamma. Genel itibariyle aşırı güzeller.

    %10'luk kısım okumakla uğraşan , geleceği parlak kızlar. Bunlar aşırı yabani yani durup dururken 1. anlattıklarım gibi gidip muhabbet kuramazsınız , terslerler. illa ortak bir şey olacak ne bileyim bir dostunuz vs.. Sizi severse ölümüne seviyorlar ve bir daha bırakmıyorlar. Çok iyi anne ve çok iyi ev hanımı olabilirler. Aşırı bilgililer , kolayca kandıramıyorsunuz ama sevginize inandıktan sonra aptallaşıyorlar ama tatlı bir aptallık :D Şu an 2 yıldır beraber olduğum bir kız var bu gruba soktuğum ve nasipse 3-4 ay sonra nişan takacağız. Ailesi orta halli bir aile. Nasipse bu bayram Türkiye'ye getireceğim geleneklerimizi görsün diye. Mantıklı konuşup , dinimizi anlattım ve müslüman olmaya bile sıcak bakıyor açıkcası. Benim aşık olduğumdan mıdır bilinmez ama çok güzel oluyorlar beyler. Renkli gözlü ve sarışınlar. Fotoğraftaki kıza benziyorlar.

    Buraya kadar üşenmeyip , okuyan panpalarıma eyvallah. Kısacası Rus kızları böyle beyler.

    edit: 1.5 saat sonra şantiyeye gideceğim. Okuyan panpalarımın yorumları benim için önemli.

    http://www.aybilgi.net/re...inlari-resimleri-0005.jpg
    ···
   tümünü göster