/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +2
    beyler evde boş boş oturmayın amk tamam asosyalsiniz, arkadaşınız yok benimde yok ama şu amk facebook'unda veya instagramında zaman öldüreceğinize kendinizi geliştirin amk oturun belgesel izleyin ciddi ciddi diyorum oturun belgesel izleyin ben şu an tren garı kazası falan izliyorum bilgileniyorum amk ne işine yarayacak falan demeyin en ummadık yerlerde çıkabilir veya başınıza gelebilir.
    gidin anatomi belgeselleri izleyin, yılan belgeselleri izleyin emin olun biyolojide işinize çok fazla yarar liseli kardeşlerime tavsiyem budur.
    sonra belgesel izledikten sonra oturun kitap okuyun amk boş boş tv izleyeceğinize hayal dünyanız gelişsin bilgilenin, alın Hüseyin Nihal Atsız'ın kitaplarını tarihinizi inceleyin lan hiçmi merak etmiyorsunuz Koskoca Türk Tarihini , Osmanlı Tarihini Bütün Dünyaya Diz Çöktüren Osmanlının Torunlarısınız ama hiçbiriniz bilgi sahibi değilsiniz. aynı şekilde Atatürk'te dünya lideri adam dünya ama en ufak bir bilginiz yok Atatürk Hakkında en fazla annesinin babasının adını bilirsiniz açın okuyun Tarih Hakkında yaptığı çalışmaları, Bilim Hakkında Yaptığı Çalışmaları. Türkiye Ancak Bu Şekilde Gelişir. Tarihinizi Bilin Bilgilenin. Tarih Belgeselleri izleyin amk diyeceklerim bu kadar beyler Tarihini Bilmeyen Geleceğini Bilemez hadi sağlıcakla mesela yarın Deli Kurt Romanını Okumayı Planlıyorum 10 TL Lan 10 TL o sayfaların içindeki hazineler paha biçilemez.
    ···
   tümünü göster