/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 126.
    -1
    Gerçekte herşeyin yaratıcısı bir "tanrı" yoktur, yaratıcı bir güç vardır.
    Antik çağlarda bu gücü belirli düzeylerde kullanabilenlere Tanrılar denmiştir.

    Bu varlıklar her konuda fazlasıyla gelişmişlerdir, dünyaya medeniyeti getiren onlardır. Dünyadaki ilk şehir Eridu'dur, "evden uzak ev" (home away from home) anldıbına gelir ve kurucusu Pagan Tanrısı EA/Enki'dir. Türklerde Tengri, Mısırlılarda Ptah (diğer Tanrılarla beraber Yahudilerle savaşılması gerektiğini bildirmiştir ), Nordiklerde Odin ve Wotan, Sanskritçe Satan olarak bilinir. (Sanskritçe, ibraniceden binlerce yıl eskidir ve Sanskritçede "Eternal Truth" (Sonsuz gerçek) anldıbına gelen Satan, ibraniler için düşman anldıbına gelmektedir)

    insanları homo erectus halinde bulan Enki/Satan'dır, onlara Tanrısal genleri verip Homo sapiens i oluşturan da odur.
    Düşman saldırısı zamanına kadar Pagan Tanrıları insanları her konuda eğitmişlerdir, antik çağlarda insanlar hem teknolojik hem ruhsal açıdan mükemmel duruma gelmişlerdir.

    Ancak savaş sırasında ve sonrasında, Pagan kaynakları yok edilmiş, çeşitli yöntemlerle insanlar güçsüz bırakılmışlardır.

    Katolik Angiblopedisinde belirtildiği gibi, Pagan Tanrıları "Demonlar" olarak adlandırılmıştır.
    "the Christian Scriptures declare that all the gods of the Gentiles are demons." (Gentile, Pagan demektir. Yahudiler, Yahudi olmayanlar için kullanır)
    Demon, kelime anlamıyla kötü değildir, antik grek kökünden gelir, bilgisi olan anlamındadır. Ancak düşman, Tanrılarımıza açıkça cephe almıştır.

    Buna karşılık, tüm bilgi ve güç düşmanın "seçilmişleri" olan elit bir tabakada toplanmıştır. Yahudi soyundan gelen "peygamberler" düşman varlıkların yardımıyla dinleri oluşturmuştur. Bu dinlerin kitapları da kendi içlerinde okült sistemler olup insanların bilinçaltıyla güçlendirilir.

    "Melek" kavramı ibranice "molech" şeklinde de görülebilir, ve Kral anldıbına gelir. Yahudi "tanrısı" Yehovadan bahsedilirken de kullanılır.
    islamda geçen şekliyle "melek" düşman varlıklardır, "ışık" kavramıyla eşleştirilmesi incildeki Elohim de (El: eski mısır da ışık) görülür. Aslında bu çok önemli bir konsepttir, ancak Yeni Çağ saçmalıklarını da yöneten aynı düşman varlıklar, bu konseptin anldıbını da bozmuşlardır.

    Yeri gelmişken, tasavvufçu fetoculara Nurcu denmesi, ışık evleri vs yeni çağ ile bağlantılıdır

    Bu arada, tasavvuftaki "vahdeti vücud" Yahudi öğretisi "Tora, Yahve ve Yahudiler birdir" ile aynıdır.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster